Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка кормів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.4/Т66
Автор(и) : Трегуб, Леонтий Иванович, Праватов, Николай Михайлович
Назва : Кормоцехи свиноводческих ферм и комплексов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 199-204. - Лит.: с. 205
ISBN, Ціна 5-10-000750-8: 0.45 р.
УДК : 636.4
ББК : 46.5
Предметні рубрики: Свинарство-- Корми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сведения о кормах--відомості про корми--хранение кормов--зберігання кормів--переработка кормов--переробка кормів--машины для обработки кормов--машини для обробки кормів--оборудования для приготовление кормосмесей--обладнання для приготування кормосумішей--техническое обслуживание оборудования--технічне обслуговування обладнання
Анотація: Рассмотрено современное оборудование кормоцехов и комплексов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.363/К89
Автор(и) : Кукта, Григорий Максимович
Назва : Технология переработки и приготовления кормов
Вихідні дані : М.: Колос, 1978
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-238
Ціна : 0.70 р.
УДК : 631.363
ББК : 40.729
Предметні рубрики: Кормовиробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): физико-механические свойства кормов--фізико-механічні властивості кормів--переработка кормов--переробка кормів--дозирование кормов--дозування кормів--смешивание кормов--змішування кормів--приготовление витаминных кормов--приготування вітамінних кормів--приготовление сухих кормосмесей--приготування сухих кормосумішей--приготовление влажных кормосмесей--приготування вологих кормосумішей
Анотація: Приведены данные об основных технологических свойствах кормов, режимах выполнения операции измельчения, тепловой и химической обработки дозирования, смешивания и уплотнения кормов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)