Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=переробка кісток<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5(075.8)/П31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна
Назва : Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :365, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Національний університет харчових технологій
Примітки : Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365
ISBN, Ціна 978-617-673-733-9: 245.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Переробка-- Технологія
Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно санітарні вимоги--збирання крові--переробка крові--переробка кісток--скелет сільськогосподарських тварин--жир-сирець--ендокринно-ферментна сировина--колаген-кератинова сировина--вторинна сировина птахопереробного виробництва--кормова продукція--використання відходів
Анотація: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)