Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка птиці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.3:636.5(03)/К38
Автор(и) : Кива, Александр Алексеевич, Сухарев, Юрий Николаевич, Лукьянов, Вячеслав Матвеевич
Назва : Машины и оборудование для птицеводства : справочник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Ціна : 0.85 р.
УДК : 631.3:636.5(03)
ББК : 40.715я2
Предметні рубрики: Птахівництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения о машинах и оборудовании, применяемых на птицефабриках и птицефермах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/П81
Автор(и) : Алексеев, Федор Федорович, Асриян, Михаил Аванесович, Бельченко, Наталья Борисовна, Буртов Ю. З.
Назва : Промышленное птицеводство . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 531-540
ISBN, Ціна 5-10-001700-7: 2.30 крб
УДК : 636.5
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): економіка промислового птахівництва--экономика промышленного птицеводства--організація промислового птахівництва--организация промышленного птицеводства--племінна справа в птахівництві--племенное дело в птицеводстве--інкубація яєць--инкубация яиц--годівля сільськогосподарської птиці--кормление сельскохозяйственной птицы--виробництво курячих яєць--производство куриных яиц--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса качок--производство мяса уток--виробництво м'яса індичок--производство мяса индеек--виробництво продуктів гусівництва--производство продукции гусеводства--виробництво м'яса цесарок--производство мяса цесарок--виробництво м'яса перепелів--производство мяса перепелов--виробництво яєць перепелів--произодство перепелиных яиц--штучне запліднення сільськогосподарської птиці--искусственное оплодотворение сельскохозяйственной птицы--проектування сучасних пташників--проектирование современных птичников--профілактика захворювання птиці--профилактика заболеваний птицы--переробка птиці--переработка птицы--переробка пташиного посліду--переработка птичьего помета--очистка стічних вод пташників--очистка сточных вод птичников
Анотація: Интенсивные технологии производства яиц и мяса птицы разных видов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/С49
Автор(и) : Слюсар, Петр Михайлович, Сергеев, Виктор Александрович, Ященко, Анатолий Павлович
Назва : Производство бройлеров
Вихідні дані : К.: Урожай, 1981
Кільк.характеристики :142 с.: табл.
Ціна : 0.40 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация производства бройлеров--організація виробництва бройлерів--селекционно-племенная работа--селекційно-племінна робота--родительское стадо кур--батьківське стадо курей--выращивание бройлеров на мясо--вирощування бройлерів на м'ясо--переработка птицы--переробка птиці--профилактика болезней--профілактика хвороб--экономика бройлерного производства--економіка бройлерного виробництва
Анотація: Описана технология производства бройлеров, включающая в себя селекционно-племенную работу с мясными курами, выращивание ремонтного молодняка и содержание родительского стада, кормление мясной птицы.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.4/5/Т66
Автор(и) : Третьяков, Николай Павлович, Бессарабов, Борис Филиппович
Назва : Переработка продуктов птицеводства : учеб. пособие для студентов высш. с.-х. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 285
Ціна : 0.85 р.
УДК : 637.4/5
ББК : 46.8я73 + 36.93я73
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав мяса птицы--хімічний склад м'яса птиці--питательная ценность мяса птицы--поживна цінність м'яса птиці--переработка птицы--переробка птиці--фасовка мяса птицы--фасування м'яса птиці--переработка пищевых яиц--переробка харчових яєць--производство сухих кормов--виробництво сухих кормів--контроль за качеством продуктов птицеводства--контроль за якістю продуктів птахівництва
Анотація: В учебнике описаны технологические процессы по переработке мяса, яиц птицы, перопухового сырья, а также по утилизации отходов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(03)/П16
Автор(и) : Панікар, Ігор Іванович, Прилуцький, Петро Павлович
Назва : Довідник оператора-птахівника
Вихідні дані : К.: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :78 с.: табл., фото
ISBN, Ціна 5-337-00164-7: 0.45 р.
УДК : 636.5(03)
ББК : 46.8я2
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): типи птахівничих підприємств--типы птицеводческих предприятий--механізація виробничих процесів--механизация производственных процессов--технологія виробництва яєць--технология производства яиц--технологія виробництва м'яса птиці--технология производства мяса птицы--переробка птиці--переработка птицы
Анотація: Розкрито основні принципи і методи організації відтворення, годівлі та вирощування птиці різних видів, способи формування груп і догляду за птицею при підлоговому та клітковому утриманні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5(075)/П32
Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столяр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич
Назва : Технология производства продуктов птицеводства и их переработка : учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :343 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.323. - Предм. указ.: с. 340-341
ISBN, Ціна 5-10-000730-3: 1.10 р.
УДК : 636.5(075)
ББК : 46.8я722
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство яиц--виробництво яєць--выращивание молодняка кур--вирощування молодняка курей--содержание кур-несушек--утримання курей-несучок--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--переработка яиц--переробка яєць--качество пищевых яиц--якість харчових яєць--производство продуктов из яиц--виробництво продуктів із яєць--переработка птицы--переробка птиці--переработка побочных продуктов--переробка побічних продуктів
Анотація: Рассмотрены вопросы производства яиц и мяса и их переработка.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/С12
Автор(и) : Слюсар, Петр Михайлович, Сергеев, Виктор Александрович
Назва : Производство бройлеров . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : К.: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Литература для кабинета зоотехника
Ціна : 0.40 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Кури-- М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--пищевая ценность мяса бройлеров--харчова цінність м'яса бройлерів--технологическое оборудование--технологічне обладнання--селекция мясных кур--селекція м'ясних курей--родительское стадо кур--батьківське стадо курей--выращивание бройлеров--вірощування бройлерів--кормление бройлеров--годівля бройлерів--переработка птицы--переробка птиці
Анотація: Изложена организация бройлерного производства, описаны прогрессивные технологии кормления и содержания птицы.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5:631.145/П81
Автор(и) : Агеев, Василий Никифорович, Алекссев, Федор Федорович, Асриян, Михаил Аванесович, Бахтин И. А.
Назва : Промышленное птицеводство
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :479 с.: рис., табл., фот.
Примітки : Предм. указ.: с. 475-476. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.40 р.
УДК : 636.5:631.145
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация промышленного птицеводства--організація промислового птахівництва--племенная работа--племінна робота--инкубация яиц--інкубація яєць--кормление сельскохозяйственной птицы--годівля сільськогосподарської птиці--производство куриных яиц--виробництво курячих яєць--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса индеек--виробництво м'яса індичок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--искусственное осеменение сельскохозяйственной птицы--штучне осіменіння сільськогосподарської птиці--механизация технологических процессов--механізація технологічних процесів--автоматизация технологических процессов--автоматизація технологічних процесів--профилактика заболеваний--профілактика захворювань--убой птицы--забій птиці--переработка птицы--переробка птиці--утилизация помета--утилізація посліду
Анотація: Обобщены материалы по производству продуктов птицеводства на промышленной основе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54'65/Н 62
Автор(и) : Никитин, Борис Иванович
Назва : Справочник технолога птицеперерабатывающей промышленности . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 307-308. - Предм. указ.: с. 309-316
Ціна : 1.50 р.
УДК : 637.54'65
ББК : 36.931я2
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка птицы--переробка птиці--переработка кроликов--переробка кроликів--яичные продукты--яєчні продукти--изделия из птицы--вироби із птиці--перо-пуховые изделия--перо-пухові вироби
Анотація: Сведения о технологических процессах переработки птицы, кроликов, яиц, перо-пухового сырья, производство кулинарных и колбасных изделий, консервов из мяса птицы и кролика.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)