Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/С89
Автор(и) : Судзиловская, Инна Иосифовна
Назва : Сушим, варим, маринуем : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса)
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1995
Кільк.характеристики :478 с
ISBN, Ціна 5-337-01658-Х: 370.000 крб
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сельскохозяйственная продукция--переработка--заготока продуктов на зиму--заготівля продуктів на зиму--инвентарь для заготовки--інвентар для заготівлі--переработка грибов--переробка грибів--переработка овощей--переробка овочів--переработка ягод--переробка ягід--хранение плодов--зберігання плодів--хранение овощей--зберігання овочів--переработка рыбы--переробка риби--переработка мяса--переробка м'яса
Анотація: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:331.45](075.8/В65-515177
Автор(и) : Войналович, Олександр Володимирович, Марчишина, Євгенія Іванівна
Назва : Охорона праці в галузі (харчові технології) : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр учб. літ., 2018
Кільк.характеристики :581, [3] с.: рис., табл.
Колективи : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примітки : Бібліогр.: с. 431. - Предм. покажч.: с. 432-433. - Дод.: с. 434-581
ISBN, Ціна 978-611-01-1228-4: 410.00 грн
УДК : 664:331.45](075.8)
ББК : 36я73 + 65.247я73
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Переробка-- Технологічні процеси
Харчові технології-- Охорона праці
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка риби--управління охороною праці--водні біоресурси--рибопереробні підприємства--соціальне стахування--аналіз умов праці--вимоги техніки безпеки--технологічні процеси переробки риби--лабораторії рибопереробних підприємств--виробничі приміщення--електробезпека рибопереробних підприємств--пожежна безпека рибопереробних підприємств--долікарська допомога потерпілим--нещасні випадки
Анотація: Вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресерсів, функціонування системи охорони праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)