Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пивна дробина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/О-76
Автор(и) : Острик, Алексей Семенович, Дорохович, Антонелла Николаевна, Мироненко, Нина Васильевна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 106-108
ISBN, Ціна 5-337-00406-9: 0.50 р.
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерское сырье--пищевая ценность вторичных продуктов--харчова цінність вторинних продуктів--молочная сыворотка--молочна сироватка--зародыши пшеницы--зародки пшениці--пивная дробина--пивна дробина--квасная дробина--квасного дробина--пшеничные отруби--пшеничні висівки--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.76/Д 75
Автор(и) : Дробот, Вера Ивановна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :152 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 148-150
ISBN, Ціна 5-337-00077-2: 0.80 р.
УДК : 664.76
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебные изделия--вторичные молочные продукты--вторинні молочні продукти--сухая белковая смесь--суха білкова суміш--отходы рыбы в хлебопечении--відходи риби в хлібопеченні--шроты растений--шроти рослин--овочеві добавки в хлібі--овощные добавки в хлебе--фосфатидные препараты--фосфатидні прерарати--солодовые ростки--солодові паростки--пивная дробина--пивна дробина--обогащение хлеба--збагачення хліба--хлебное плодово-ягодное сырье--хлібна плодово-ягідна сировина--биологически активные вещества в хлебопечении--біологічно активні речовини в хлібопечінні
Анотація: Приведены химический состав, физические свойства и пищевая ценность нетрадиционных для хлебопекарной промышленности видов сырья.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)