Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пивоваріння<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Домарецький В. А. Технологія солоду та пива/В. А. Домарецький. - 2004
2.

Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива/Л. В. Проценко [та ін.] // Вісник аграрної науки. -Київ:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2009,N N 1.-С.64-67
3.

Костриця М. Ю. Хміль та пиво в Україні з давнини до сьогодення/М. Ю. Костриця, Й. Г. Рейтман ; за ред. Й. Г. Рейтмана. - 1997
4.

Бут С. А. Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива/С. А. Бут. - 2016
5.

Вербина Н. М. Микробиология пищевых производств/Н. М. Вербина, Ю. В. Каптерева. - 1988
6.

Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
7.

Калунянц К. А. Химия солода и пива/К. А. Калунянц. - 1990
8.

Технология пивоваренного и безалкогольного производства/[А. Е. Мелетьев и др.] ; под ред. А. Е. Мелетьева. - 1986
9.

Кузик М. Пиво краще за вино/Мар'яна Кузик // Маловідома історія: далеке і близьке. -Л.:Високий Замок, 2020,N N 3.-С.10-11
10.

Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів/Проценко Л. В. [та ін. ; за ред. Л. В. Проценко]. - 2020
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)