Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=питание спортсменов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W72
Автор(и) : Williams, Melvin H.
Назва : Nutrition for Health, Fitness & Sport . -5th ed.
Вихідні дані : Boston, Mass.; Burr Ridge, Ill.; Dubuque, Iowa: WCB; Boston, Mass.; Burr Ridge, Ill.; Dubuque, Iowa: McGraw-Hill, 1999
Кільк.характеристики :XII, 500 p.: il.
Примітки : App.: p. 416-481. - Gloss.: p. 482-493. - Ind.: p. 495-499. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-697-29510-9: 035.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23 + 75.081
Предметні рубрики: Харчування-- Гігієна
Спорт-- Фізіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Professor Emeritus Melvin H. Williams received his Ph. D. in Physical Education from the University of Maryland. His major research focus has been the effect of nutritional, pharmacological, and physiological ergogenic aids on physical performance.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 796.8(075.8)/П34
Автор(и) : Пістун, Андрій Ігорович
Назва : Спортивна боротьба : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Л.: Тріада плюс, 2008
Кільк.характеристики :862 с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 850-852. - Л-ра: с. 853-856
ISBN, Ціна 978-966-486-036-6: 140.00 грн
УДК : 796.8(075.8)
ББК : 75.715я73
Предметні рубрики: Спорт-- Боротьба-- Методика
Географіч. рубрики:
Анотація: Теорія і методика тренування, методика викладання і спортивно-педагогічна майстерність, медико-біологічні і психологічні особливості спортивної боротьби, спортивні споруди і матеріально-технічне забезпечення навчально-тренувального процесу - такі основні питання містить навчальний посібник.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3/О-75
Автор(и) : Власенко Т. В., Грибан Г. П., Грибан Н. Г., Денисовець А. П.
Назва : Основи харчування : теорія та практичні застосування
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2010
Кільк.характеристики :884 с.: табл., рис.
Примітки : Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881
ISBN, Ціна 978-617-581-012-5: 60.00 грн
УДК : 612.3
ББК : 75.0
Предметні рубрики: Фізична культура і спорт
Харчування-- Гігієна
Харчування-- Екологія
Харчові продукти-- Забруднення
Харчові отруєння
Спортсмени-- Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К17
Автор(и) : Калинский, Михаил Иванович
Назва : Питание. Здоровье. Двигательная активность
Вихідні дані : К.: Наук. думка, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 156-173. - Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-12-001754-1: 3.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: В доступной форме систематизированы сведения по проблемам питания и двигательной активности человека, о значении рационального питания для сохранения здоровья. Приведены программы аэробных упражнений: тренирующей ходьбы, оздоровительного бега, плавания, езды на велосипеде. Описано, как нужно питаться спортсмену и физкультурнику.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075.8)/Ф50
Автор(и) : Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я., Цихановська І. В.
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :151, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с.59-149. - Л-ра: с. 150-151
ISBN, Ціна 978-966-680-550-1: 45.00 грн
УДК : 612.3(075.8)
ББК : 28.073я73 + 51.230я73
Предметні рубрики: Харчування-- Фізіологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум містить детальний опис лабораторних та лабораторно-практичних занять із складання раціонів харчування різних груп населення, розглядається будова та функції травної системи людини.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчування
Нутриціологія-- Харчові продукти-- Використання
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/А 35
Автор(и) : Столмакова Г. І., Мартинюк І. О., Медчук І. К., Новікова К. П.
Назва : Азбука харчування. Раціональне харчування
Вихідні дані : К.: Світ
Кільк.характеристики :200 с
Місце публікування :
Примітки : Бібліогр.: с. 194-195. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування--збалансоване харчування--сбалансированное питание--продукти харчуванння--продукты питания--питание--харчування школярів--питание школьников--харчування студентів--питание студентов--харчування вагітних--питание беременных--харчування літніх людей--питание пожилых людей--харчування спортсменів--питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 75.0/М42
Назва : Медицинский справочник тренера . -2-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : Москва: Физкультура и спорт, 1981
Кільк.характеристики :271 с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 259-265. - Сокр.: с. 266. - Лит.: с. 267-269
Ціна : 1.00 р.
ББК : 75.0
Предметні рубрики: Спортивна медицина
Географіч. рубрики:
Анотація: Медицинский справочник тренера содержит основные сведения по врачебному контролю и физиологии спортивной тренировки.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)