Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=питне молоко<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Б 24
Автор(и) : Барабанщиков, Николай Васильевич
Назва : Молочное дело : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346-349
ISBN, Ціна 5-10-000710-9: 0.95 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.959.73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимические свойства молока--біохімічні властивості молока--физические свойства молока--фізичні властивості молока--гигиена молока--гігієна молока--машинное доение коров--машинне доїння корів--ручное доение коров--ручне доїння корів--обработка молока на комплексах--обробка молока на комплексах--обработка молока на ферме--обробка молока на фермі--сепарирование молока--сепарування молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--маслоделие--маслоробство--сыроделие--сироваріння--молочные консервы--молочні консерви--заменители цельного молока--замінники незбираного молока
Анотація: Рассмотрены вопросы молоковедения, технологии молока и молочных продуктов, организационная работа в молочном деле.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12/К59
Автор(и) : Козлов, Володимир Миколайович
Назва : Усім про молоко
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :268 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00646-0: 0.60 р.
УДК : 637.12
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Молоко
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питне молоко--кисломолочні продукти--вершкове масло--морозиво--молочні страви--молочні напої
Анотація: Найцінніший продукт харчування - молоко, речовини, що містяться в ньому, їх значення для харчування різних груп населення.
Примірники : всього : АБ(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Р 78
Автор(и) : Ростроса, Николай Константинович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 187
Ціна : 0.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я722
Предметні рубрики: Молоко-- Технології
Молочні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--питьевое молоко--питне молоко--технология сливок--технологія вершків--технология мороженого--технологія морозива--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--сгущенные молочные продукты--згущені молочні продукти--сливочное масло--вершкове масло--технология сыра--технологія сиру--обезжыренные молочные продукты--знежирені молочні продукти
Анотація: Рассмотрена технология питьевого молока, сливок, мороженого, кисломолочных напитков и других молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)