Пошуковий запит: <.>K=пищевая промышленность<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 24 |
>1.
| Інноваційний розвиток промисловості як складова структурної трансформації економіки України/[О. В. Собкевич та ін. ; за ред. Я. А. Жаліла]. - 2014
|
>2.
| Англо-русский словарь по пищевой промышленности/[В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - 1988
|
>3.
| Англо-русский словарь по пищевой промышленности/[В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - 1995
|
>4.
| Біла книга України або Вашингтонський консенсус в дії. Наслідки економічних реформ 1991 - 2001 років/[авт.-упоряд.: Ю. І. Збітнєв, М. І. Сенченко]. - 2003
|
>5.
| Бобровник Л. Д. Углеводы в пищевой промышленности/Л. Д. Бобровник, Г. А. Лезенко. - 1991
|
>6.
| Віхров О.П. Господарське право. Спеціальна частина/Віхров О. П.. - 2006
|
>7.
| Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України/[за ред. Л. Г. Липіча]. - 2010
|
>8.
| Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
|
>9.
| Говорушко Т. А. Малий бізнес/Т. А. Говорушко, О. І. Тимченко. - 2006
|
>10.
| Домарецкий В. А. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья/В. А. Домарецкий. - 2015
|
>11.
| З маркою "Радомишль" // Житомирщина туристична. -Житомир:Полісся, 2009.-С.498-500
|
>12.
| Коротун І. М. Розміщення продуктивних сил України/І. М. Коротун, Л. К. Коротун, С. І. Коротун ; [за заг. ред. І. М. Коротуна]. - 1997
|
>13.
| Леонтьєва Г. Г. Географія України. Відповіді на завдання Державної підсумкової атестації (9 клас)/Г. Г. Леонтьєва, А. О. Корнус. - 2006
|
>14.
| Новые эфиромасличные культуры/В. И. Машанов [и др.]. - 1988
|
>15.
| Осовська Г. В. Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі/Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт. -К.:ДКС Центр, 2014,N N 12.-С.41-47
|
>16.
| Радіоекологія/І. М. Гудков [та ін. ; за ред. І. М. Гудкова]. - 2013
|
>17.
| Регіон у системі нових економічних відносин/[відп. за вип. l. Ткачук]. - 1998
|
>18.
| Сопко В. В. Нормативный метод планирования и учета в пищевой промышленности/В. В. Сопко, А. М. Герасимович, М. С. Игнатенко. - 1990
|
>19.
| Універсальна десяткова класифікація (УДК):Основна таблиця. 66/69 Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Різні галузі промисловості та ремесла. Будівельна промисловість. - 2011
|
>20.
| Управління фінансовою санацією підприємства/[Т. А. Говорушко та ін.] ; за заг. ред. Т. А. Говорушко. - 2013
|
>21.
| Французско-русский словарь по пищевой промышленности/Под ред. канд. техн. наук В. П. Гурни, проф., д-ра техн. наук, С. З. Иванова, проф., д-ра биол. наук, засл. деятеля науки РСФСР Н. П. Козьминой. - 1974
|
>22.
| Хученройтер Г. Проектирование и строительство предприятий пищевой промышленности/Г. Хученройтер ; пер. с нем. Ю. М. Кузьминой ; под ред. Н. Н. Кима . - 1987
|
>23.
| Шлипченко З. С. Насосы, компрессоры и вентиляторы/З. С. Шлипченко. - 1976
|
>24.
| Янушевич Г. Третина вкраїнського морозива - житомирська/Галина Янушевич // Житомирщина. -Житомир:Ред. газ. "Житомирщина", 2014,N N 76/77(29 лип..-С.1
|
|