Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевая ценность ягод<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:634.7/Р15
Автор(и) : Радюк, Анатолий Федорович
Назва : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1996
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 303
ISBN, Ціна 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметні рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.91/Ш32
Автор(и) : Шашилова, Валентина Петровна, Федина, Валентина Николаевна
Назва : Хранение и переработка плодов и ягод . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :64 с.: рис., табл.
Серія: Библиотечка садовода-любителя
ISBN, Ціна 5-260-00052-8: 0.35 р.
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Плоди (бот.)-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): плоды (бот.)--хранение--переработка--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--консервирование плодов--консервування плодів--консервирование ягод--консервування ягід
Анотація: Методы и приемы хранения и переработки плодов и ягод в домашних условиях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)