Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевое производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 504(477)/С91
Автор(и) : Гусарчук В. Я., Скрипніченко С. В.
Назва : Вплив харчової промисловості на стан довкілля міста Житомир
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет, Навчально-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради, Житомирська обласна організація українського товариства охорони природи, Всеукраїнська екологічна ліга, "Сучасні проблеми екології", Всеукраїнська наукова оn-line конференція
Місце публікування : "Сучасні проблеми екології", Всеукраїнська наукова оn-line конференція. Тези XI Всеукраїнської наукової on-line конференції студентів, магістрів та аспірантів з міжнародною участю "Сучасні проблеми екології", 15 травня 2015 року/ М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технолог. ун-т, Навч.-метод. центр упр. освіти Житомир. міськради, Житомир. обл. орг. укр. т-ва охорони природи, Всеукр. екол. ліга. - Житомир: ЖДТУ, 2015. - С. 17. - ISBN 978-966-683-439-6 (Шифр 504(477)-944387). - ISBN 978-966-683-439-6
УДК : 504(477)
ББК : 20.1(4УКР)
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Відходи --Житомир, місто
Промислові відходи-- Техногенне забруднення --Житомир, місто
Географіч. рубрики: Житомир, місто-- Харчова промисловість-- Відходи
Житомир, місто-- Промислові відходи-- Техногенне забруднення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчове виробництво--пищевое производство--виробничі відходи--производственные отходы--забруднюючі речовини--загрязняющие вещества
Анотація: Наслідки забруднення гідросфери, атмосфери та грунтів підприємствами харчової промисловості м. Житомира.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1/К 84
Автор(и) : Крутошикова А., Угер М.
Назва : Подслащивающие вещества в пищевой промышленности
Паралельн. назви :Prirodne a synteticke latky sladkej chuti
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :158 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155
ISBN, Ціна 5-10-001261-7: 1.70 р.
УДК : 664.1
ББК : 36.98
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Інгредієнти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--ингредиенты--природные подслащивающие вещества--природні підсолоджуючі речовини--синтетические подслащивающие вещества--синтетичні підсолоджуючі речовини--сахарин--цикламаты--цикламати--сахариды--сахариди--моносахариды--моносахариди--дисахариды--дисахариди--оксатиацинондиоксиды--оксатіацінондіоксиди--аспартам--смешанные подслащивающие вещества--змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(083)/О-22
Автор(и) : Воскобойников, Владимир Александрович, Кравченко, Владимир Михайлович, Кретов, Иван Тихонович, Комяков, Олег Геннадиевич
Назва : Оборудование пищеконцентратного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 296-297. - Предм. указ.: с. 298-302. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000119-4: 1.60 р.
УДК : 664.87(083)
ББК : 36.97-5я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання-- Експлуатація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--общезаводское оборудование--загальнозаводське обладнання--картофелечистки--картоплеочисні машини--котлы паровые--котли парові--сепараторы--сепаратори--сушилки--сушарки--транспортеры--транспортери--экструдеры--екструдери--моечное оборудование--мийне обладнання
Анотація: Описаны конструкции, принцип работы и технические данные основного и вспомогательного оборудования пищеконцентратного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(035)/С 74
Автор(и) : Алимова, Тайра Жианшиновна, Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кац, Зинаида Абрамовна
Назва : Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 204. - Авт. зазначено на звороті ти. арк.
Ціна : 0.75 р.
УДК : 664.87(035)
ББК : 36.97я2 + 36.910я2
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--производственная лаборатория--виробнича лабораторія--лабораторные приборы--лабораторні прибори--физико-химические показатели качества продукции--фізико-хімічні показники якості продукції--контроль качества сырья--контроль якості сировини--контроль качества готовой продукции--контроль якості готової продукції--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарный контроль--санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:633.86/Х 21
Автор(и) : Харламова, Ольга Александровна, Кафка, Борис Вячеславович
Назва : Натуральные пищевые красители
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Серія: Качество. Ассортимент
Примітки : Лит.: с. 180-186
Ціна : 0.50 р.
УДК : 664:633.86
ББК : 36.98
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Барвники рослинні
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--растительные красители--рослинні барвники--красные растительные красители--червоні рослинні барвники--желтые растительные красители--жовті рослинні барвники--зеленые растительные красители--зелені рослинні барвники
Анотація: Рассматриваются сырьевые источники и способы получения натуральных красных, желтых и зеленых пищевых красителей из растительного сырья.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Соколенко А., Поддубный В., Максименко И.
Назва : Перспективы использования энергоимпульсных технологий в пищевой промышленности
Місце публікування : Винахідник і раціоналізатор. - К.: Укр. акад. наук, 2018. - N 5. - С. 24-26: рис. (Шифр vira/2018/5)
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--энергетический потенциал--енергетичний потенціал--система получения диффузного сока--система отримання дифузного соку
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ящук, Светлана
Назва : Упаковочные тенденции: ПВХ упаковка и альтернатива ее применению
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 11. - С. 44-45: рис. (Шифр mjab/2019/11)
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Упаковування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевое производство--пищевая упаковка--альтернатива упаковки--альтернатива упаковці
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)