Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-29 
1.

"Ароматные секреты" // Мясной бизнес. -К.:Биопром, 2018,N N 8.-С.28-29
2.

Булдаков А. С. Пищевые добавки/А. С. Булдаков. - 1996
3.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
4.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
5.

Габович Р. Д. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ/Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - 1987
6.

Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
7.

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
8.

Зайчик Ц. Р. Машины для фасования пищевых жидкостей в бутылки/Ц. Р. Зайчик, В. А. Трунов, В. К. Яшин ; [ред. Е. Н. Соколова]. - 1998
9.

Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини"/Верховна Рада України. - 2003
10.

Україна. Закони. Закони України "Про ветеринарну медицину"/Верховна Рада України. - 2000
 1-10    11-20   21-29 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)