Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-29 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 57.32/О-87
Автор(и) : Отт, Валентина Дмитриевна, Мисник, Валентина Петровна
Назва : Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1987
Кільк.характеристики :64 с.: табл.
Серія: Библиотечка матери и ребенка
Примітки : Прил.: с. 57-62
Ціна : 0.10 р.
ББК : 57.32
Предметні рубрики: Новонароджені-- Штучне годування
Географіч. рубрики:
Анотація: Представлены сведения о методах смешанного и искусственного вскармливания детей грудного возраста.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.8/М22
Автор(и) : Мамченко, Галина Федоровна
Назва : Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия : руководство по самооздоровлению
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :436 с
Примітки : Лит.: с. 431-432
ISBN, Ціна 5-311-00935-7: 4.00 грн
УДК : 615.8
ББК : 53.525 + 53.591
Предметні рубрики: Фітотерапія
Гомеопатія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биоритмы--біоритми--экология человека--екологія людини--типология личности--типологія особистості--заболевание человека--захворювання людини--предболезнь--передхвороба--натуропатия--натуропатія--оздоровление организма--оздоровлення організму--психоневрология--психоневрологія--лечебные программы--лікувальні програми--пищевые добавки--харчові добавки--гомеопатия--гомеопатія
Анотація: Освещены основные предпосылки формирования болезней человека. Разработаны комплексные дифференциальные схемы гомеопатического самолечения.
Примірники : всього : ВВ(3), АБ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/Г 12
Автор(и) : Габович, Рафаил Давидович, Припутина, Лидия Степановна
Назва : Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1987
Кільк.характеристики :248 с
Примітки : Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246
Ціна : 1.60 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Харчові продукти-- Гігієнічна оцінка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукты питания--гигиена питания--гігієна харчування--пищевые добавки--харчові добавки--химия и продукты питания--хімія і харчові продукти--вредные химические вещества--шкідливі хімічні речовини--загрязнение продуктов питания--забруднення харчових продуктів
Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.
Примірники :
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504/Ш49
Автор(и) : Шеремета, Володимир
Назва : Екологічний дороговказ : маленькі поради для великих змін . -2-ге вид., випр. і допов.
Вихідні дані : К.; Івано-Франківськ; Дрогобич: Коло, 2014
Кільк.характеристики :183, [1] с.: іл.
Колективи : Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології
Примітки : Л-ра: с. 182
ISBN, Ціна 978-617-642-156-6: 10.00 грн
УДК : 504
ББК : 20.1
Предметні рубрики: Охорона природи
Географіч. рубрики:
Анотація: [Наведено поради, як раціонально та ощадливо використовувати енергетичні ресурси та інші природні дари Творця].
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Научные основы процесса синерезиса в мясных продуктах
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 11. - С. 42-43: рис. (Шифр mjab/2019/11)
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Харчові домішки
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--пищевые добавки--гидрофильные коллоиды--гідрофільні колоїди
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-29 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)