Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые инфекции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Е 45
Автор(и) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Назва : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2006
Кільк.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметні рубрики: Гігіена харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.64(075)/Е 60
Автор(и) : Емцев, Всеволод Тихонович, Шильникова, Викторина Кузьминична
Назва : Микробиология : учеб. для учащ. средних учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :191 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189
ISBN, Ціна 5-10-000611-0: 1.80, 1.40, грн
УДК : 579.64(075)
ББК : 40.5я723
Предметні рубрики: Мікробіологія
Сільськогосподарська мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 89
Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 252-254
Ціна : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:579(075)/М 28
Автор(и) : Мармузова, Людмила Викторовна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :143 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140
ISBN, Ціна 5-10-000198-4: 0.20 р.
УДК : 664.6:579(075)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)