Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые концентраты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Г 94
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич
Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 205
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8-053.2/К 65
Автор(и) : Дмитриева, Елена Тимофеевна, Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Марх, Зоя Александровна, Самсонова, Анна Николаевна
Назва : Консервы и концентраты для детского питания
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :246 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 240-244. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.8-053.2
ББК : 36.967
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Консерви
Дитяча кулінарія-- Харчові концентрати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--консервы--пищевые концентраты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--ассортимент консервов детского питания--асортимент консервів дитячого харчування--ассортимент концентратов--асортимент концентратів--сухие смеси--сухі суміші--каши--сухие адаптированные смеси--сухі адаптовані суміші--сухие детские продукты--сухі дитячі продукти
Анотація: Рассмотрены ассортимент консервов и концентратов для детского питания, их производство, контроль, используемое оборудование при производстве.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я723/Г65
Автор(и) : Гончарова, Валентина Николаевна, Голощапова, Екатерина Яковлевна
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Серія: Техникум. Государственная торговля
ISBN, Ціна 5-282-00718-5: 0.50 р.
ББК : 36-9я723
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощи--овочі--рыба--риба--мясо--м'ясо--молоко--кондитерские изделия--кондитерські вироби--вкусовые товары--смакові товари--пищевые концентраты--харчові концентрати
Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)