Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые отравления<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-21 
1.

Загаевский И. С. Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции/И. С. Загаевский. - 1976
2.

Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
3.

Мудрецова-Висс К. А. Микробиология/К. А. Мудрецова-Висс. - 1985
4.

Мармузова Л. В. Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий/Л. В. Мармузова. - 1989
5.

Популярно о питании/[А. И. Столмакова и др.] ; под ред.: А. И. Столмаковой и И. О. Мартынюка. - 1989
6.

Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
7.

Емцев В. Т. Микробиология/В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - 1990
8.

Костенко Ю. Г. Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности/Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова. - 1991
9.

Wardlaw G. M. Perspectives in Nutrition/Gordon M. Wardlaw, Paul M. Insel. - 1995
10.

Гігієна харчування з основами нутриціології/В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - 1999
11.

Безпека харчування: сучасні проблеми/уклад.: А. В. Бабюк та ін.. - 2005
12.

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
13.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
14.

Секреты токсикологии/Л. Дж. Линг [и др.] ; пер. с англ., ред. текста Н. И. Новикова ; под общ. ред. Е.А. Лужникова. - 2006
15.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
16.

Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
17.

Мікробіологія та фізіологія харчування/В. Д. Малигіна [та ін.]. - 2009
18.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2010
19.

Ковжога С. О. Безпека життєдіяльності/С. О. Ковжога, О. Д. Малько, А. М. Полєжаєв. - 2012
20.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2012
 1-20    21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)