Пошуковий запит: <.>K=пищевые продукты<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
|
>2.
| Гігієна харчування з основами нутриціології/В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - 1999
|
>3.
| Остапчук М. В. Система технологій/М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - 2007
|
>4.
| Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
|
>5.
| Мікробіологія та фізіологія харчування/В. Д. Малигіна [та ін.]. - 2009
|
>6.
| Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
|
>7.
| Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
|
>8.
| Коренман Я. И. Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа)/Я. И. Коренман. - 1989
|
>9.
| Ткач В. П. Довідник з хімії/В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - 1980
|
>10.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
|
>11.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
|
>12.
| Генетично модифіковані організми (ГМО)/Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації. - 2007
|
>13.
| Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
|
>14.
| Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
|
>15.
| Домарецкий В. А. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья/В. А. Домарецкий. - 2015
|
>16.
| Бруннек Н. И. Доморачительным хозяевам/Н. И. Бруннек. - 1995
|
>17.
| Нецепляев С. В. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения/С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - 1990
|
>18.
| Файвышевский М. Л. Переработка пищевой кости/М. Л. Файвышевский. - 1986
|
>19.
| Справочник по качеству продукции животноводства/под ред. П. П. Остапчука. - 1979
|
>20.
| Ковалев В. С. Промышленное производство продуктов питания из картофеля/В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - 1987
|
|
|