Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-28 
1.
637.05(03)
С74


   
    Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, П. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
54(03)
Т 48


    Ткач, Василь Павлович.
    Довідник з хімії [] / В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - К. : Рад. шк., 1980. - 144 с. : мал., табл., іл. - Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140. - 0.65 р.
УДК
ББК 24я2
Рубрики: Хімія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічні елементи -- химические элементы -- неорганічні речовини -- неорганические вещества -- розрахункові задачі -- расчетные задачи -- органічні сполуки -- органические соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- хімічні виробництва -- химические производства -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- мікродобрива -- микроудобрения -- хімічний посуд -- химическая посуда -- реактиви -- реактивы
Анотація: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповалов, Анатолій Іванович
Примірників всього: 3
ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
36-9я73
М35


    Матюхина, Зинаида Петровна.
    Пищевые продукты. Товароведение [] : учебник / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова, С. П. Ащеулова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1982. - 232 с. : рис., табл. - 0.65 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- овощные продукты -- овочеві продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- зерновые продукты -- зернові продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые продукты -- смакові продукти
Анотація: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Королькова, Эльвира Павловна; Ащеулова, Светлана Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.514.7
Ф17


    Файвышевский, Михаил Львович.
    Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
635.21
К-56


    Ковалев, Виктор Сергеевич.
    Промышленное производство продуктов питания из картофеля [] / В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - Киев : Урожай, 1987. - 80 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 79-80. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.97
Рубрики: Харчові продукти--Картопля--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- картофель -- производство картофелепродуктов -- виробництво картоплепродуктів -- тепловая обработка картофеля -- теплова обробка картоплі -- замораживание картофеля -- заморожування картоплі -- ассортимент картофелепродуктов -- асортимент картоплепродуктів
Анотація: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воронков, Владимир Иванович
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
543.4
К 66


    Коренман, Яков Израилевич.
    Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа) [] : учеб. пособие / Я. И. Коренман. - Воронеж : Изд-во Воронеж. ун-та, 1989. - 228, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 222-225. - ISBN 5-7455-0277-0 : 0.45 р.
УДК
ББК 24.461.3
Рубрики: Аналітична хімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання
   Харчові продукти--Хімічний аналіз--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- оптические методы анализа -- оптичні методи аналізу -- фотометрические методы анализа -- фотометричні методи аналізу -- фотонефелометрический метод анализа -- фотонефелометричний метод аналізу -- фотофлуометрический метод анализа -- фотофлуометричний метод аналізу -- рефрактометрический метод анализа -- рефрактометричний метод аналізу -- полярометрический метод анализа -- полярометричний метод аналізу -- пищевые продукты -- харчові продукти
Анотація: В соответствии с программой курса "Аналитическая химия" приводится описание лабораторных работ по фотометрическим, фотонефелометрическому, фототурбидиметрическому, фотофлуориметрическому, рефлактометрическому методам анализа пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
36-9я73
Т50


   
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / [О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 4-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1989. - 424 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - ISBN 5-282-00049-0 : 1.30 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- зерномучные продукты -- зерноборошняні продукти -- овощные продукты -- овочеві продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые товары -- смакові товари -- мясные продукты -- м'ясні ппродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- пищевые жиры -- харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гавриловна; Гордиенко, Анна Степановна; Дмитриева, Ангелина Борисовна; Донцов, В. А.; Михайленко, В. Е. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
637.1/.5.055
Н58


    Нецепляев, Сергей Владимирович.
    Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.
УДК
ББК 36.92я73 + 36.95я73
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратов, Александр Яковлевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
36-9я723
Г65


    Гончарова, Валентина Николаевна.
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / В. Н. Гончарова, Е. Я. Голощапова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1990. - 271 с. : рис., табл. - (Техникум. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00718-5 : 0.50 р.
ББК 36-9я723
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- овощи -- овочі -- рыба -- риба -- мясо -- м'ясо -- молоко -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- вкусовые товары -- смакові товари -- пищевые концентраты -- харчові концентрати
Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Голощапова, Екатерина Яковлевна; Кутепова, М. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.8
С 27


   
    Сделай сам [] / [сост.: С. И. Задворная и др.]. - Харьков : Трибуна, 1992. - 16 с. : рис. - (Малая домашняя энциклопедия ; вып. 4). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.50 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- домашнее приготовление -- домашнее шампанское -- домашнє шампанське -- шпроты -- шпроти -- мармелад -- зефир -- зефір -- майонез -- пиво -- мороженое -- морозиво -- сгущенное молоко -- згущене молоко -- облепиховое масло -- обліпіхова олія -- уксус -- оцет -- ликер -- лікери -- лимонад -- консервы из мяса -- консерви із м'яса
Анотація: В книге собраны "секреты" приготовления своими руками некоторых продуктов питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задворная, С. И. \сост.\; Мазницын, И. Н. \сост.\; Мазницына, О. П. \сост.\; Белова, Л. Ф. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.3
C51


   
    Cheeses of the world [Текст] / Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - New York : Rizzoli, 1993. - 255 p. - Текст: англ. - Ind.: p. 254-255. - 80000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сири--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сыры -- сироварство -- сыроделие -- французькі сири -- французские сыры -- харчові продукти -- пищевые продукты -- молочні продукти -- молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Nantet, Bernard; Rance, Patrick; Botkine, Francoise; Lyon, Ninette; Ribaut, Jeas Claude; Brody, Louise \des.\; Dieterlen, Jean-Piepre \phot.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободных экз. нет
Знайти схожі

12.
37.279
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Доморачительным хозяевам [] / Н. И. Бруннек. - Москва : Изд. дом "МСП", 1995. - 381 с. : рис., табл. - ISBN 5-7150-0221-4 : 460.000 крб
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домоводство -- пищевые продукты -- харчові продукти -- стирка изделий -- прання виробів -- чистка изделий -- чистка виробів -- крашение одежды -- фарбування одягу -- крашение пряжи -- фарбування пряжі -- уход за обувью -- догляд за взуттям -- ремонт квартиры -- ремонт квартири -- плетение из лозы -- плетіння з лози -- народное лечение -- народне лікування
Анотація: Освещаются различные аспекты основ домоводства, мастерства и ремесел, содержания домашних животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
613.2(075.8)
Г46


   
    Гігієна харчування з основами нутриціології [] : [підручник / В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - Киъв : Здоров'я, 1999. - 566, [2] с. : схеми, табл. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 5-311-01159-9 : 36.42 грн, 23.00 грн, 36.42 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
харчові отруєння -- пищевые отравления -- нутриціологія -- нутрициология -- гигиена питания -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І.; Ванханен, В. Д.; Ванханен, В. В.; Смолянський, Б. Л.; Ципріян, В. І. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (2)
Знайти схожі

14.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

16.
504.75(477)
Г34


   
    Генетично модифіковані організми (ГМО) [] / Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації ; [упоряд.: Тимочко Т. В., Гуленко О. Б. ; ред. Козловська М. С.]. - К. : Аспект-Поліграф, 2007. - 40 с. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Стан навколишнього середовища ; № 7). - Л-ра в кінці ст. - 6.00 грн
УДК
ББК 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Рубрики: Охорона довкілля--Наукові видання
   Безпека життєдіяльності--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
біобезпека -- биобезопасность -- генетично змінені організми -- генетически измененные организмы -- генетично змінені рослини -- генетически измененные растения -- харчова сировина -- пищевое сырье -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \упоряд.\; Гуленко, О. Б. \упоряд.\; Козловська, М. С. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
621.1(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 368 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 363-365. - ISBN 978-966-364-498-1 : 043.20 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Проекти--Навчальні видання для вищої школи
   Технологія харчових виробництв--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
технологічний процес -- технологический процесс -- мікрохвильова технологія -- микроволновая технология -- нанотехнологія -- генна інженерія -- генная инженерия -- рівновага систем -- равновесие систем -- енергозбереження технологій -- энергосбережение технологий -- моделирование систем -- моделювання систем -- якість продукції -- качество продукции -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- технологічний проект -- технологический проект -- пищевые продукты -- харчові продукти -- екологя продуктів -- экология продуктов
Анотація: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сердюк, Л.В.; Овсянникова, Л.К.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Знайти схожі

19.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

20.
641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)