Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-28 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Вихідні дані : Киъв: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.1(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К.
Назва : Система технологій : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :368 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 363-365
ISBN, Ціна 978-966-364-498-1: 043.20 грн
УДК : 621.1(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Проекти
Технологія харчових виробництв-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примітки : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Ціна 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543.4/К 66
Автор(и) : Коренман, Яков Израилевич
Назва : Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа) : учеб. пособие
Вихідні дані : Воронеж: Изд-во Воронеж. ун-та, 1989
Кільк.характеристики :228, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 222-225
ISBN, Ціна 5-7455-0277-0: 0.45 р.
УДК : 543.4
ББК : 24.461.3
Предметні рубрики: Аналітична хімія-- Лабораторні роботи
Харчові продукти-- Хімічний аналіз
Анотація: В соответствии с программой курса "Аналитическая химия" приводится описание лабораторных работ по фотометрическим, фотонефелометрическому, фототурбидиметрическому, фотофлуориметрическому, рефлактометрическому методам анализа пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54(03)/Т 48
Автор(и) : Ткач, Василь Павлович, Шаповалов, Анатолій Іванович
Назва : Довідник з хімії
Вихідні дані : К.: Рад. шк., 1980
Кільк.характеристики :144 с.: мал., табл., іл.
Примітки : Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140
Ціна : 0.65 р.
УДК : 54(03)
ББК : 24я2
Предметні рубрики: Хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічні елементи--химические элементы--неорганічні речовини--неорганические вещества--розрахункові задачі--расчетные задачи--органічні сполуки--органические соединения--харчові продукти--пищевые продукты--хімічні виробництва--химические производства--мінеральні добрива--минеральные удобрения--мікродобрива--микроудобрения--хімічний посуд--химическая посуда--реактиви--реактивы
Анотація: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.
Примірники : всього : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504.75(477)/Г34
Назва : Генетично модифіковані організми (ГМО)
Вихідні дані : К.: Аспект-Поліграф, 2007
Кільк.характеристики :40 с
Колективи : Всеукраїнська екологічна ліга, Центр екологічної освіти та інформації
Серія: Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги .
    Стан навколишнього середовища; № 7
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Ціна : 6.00 грн
УДК : 504.75(477)
ББК : 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Предметні рубрики: Охорона довкілля
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біобезпека--биобезопасность--генетично змінені організми--генетически измененные организмы--генетично змінені рослини--генетически измененные растения--харчова сировина--пищевое сырье--харчові продукти--пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/C51
Автор(и) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Назва : Cheeses of the world
Вихідні дані : New York: Rizzoli, 1993
Кільк.характеристики :255 с
Примітки : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Ціна : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сири-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Анотація: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Примірники :ІН(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметні рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075.8)/Д66
Автор(и) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: ФОРУМ, 2015
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Серія: Высшее образование
ISBN, Ціна 978-5-91134-120-6: 156.00 грн
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/Б89
Автор(и) : Бруннек, Нинель Ивановна
Назва : Доморачительным хозяевам
Вихідні дані : Москва: Изд. дом "МСП", 1995
Кільк.характеристики :381 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-7150-0221-4: 460.000 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--пищевые продукты--харчові продукти--стирка изделий--прання виробів--чистка изделий--чистка виробів--крашение одежды--фарбування одягу--крашение пряжи--фарбування пряжі--уход за обувью--догляд за взуттям--ремонт квартиры--ремонт квартири--плетение из лозы--плетіння з лози--народное лечение--народне лікування
Анотація: Освещаются различные аспекты основ домоводства, мастерства и ремесел, содержания домашних животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.5.055/Н58
Автор(и) : Нецепляев, Сергей Владимирович, Панкратов, Александр Яковлевич
Назва : Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 221
ISBN, Ціна 5-10-001514-4: 0.40 р.
УДК : 637.1/.5.055
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторні дослідження
Мікробіологія-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--пищевые продукты--микробиология--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мяса--дослідження м'яса--колбасных изделий--ковбасних виробів--микробиология консервов--мікробіологія консервів--микробиология яиц--мікробіологія яєць--микробиология рыбы--мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.514.7/Ф17
Автор(и) : Файвышевский, Михаил Львович
Назва : Переработка пищевой кости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05(03)/С74
Назва : Справочник по качеству продукции животноводства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1979
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 305-314
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.21/К-56
Автор(и) : Ковалев, Виктор Сергеевич, Воронков, Владимир Иванович
Назва : Промышленное производство продуктов питания из картофеля
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :80 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр.: с. 79-80
Ціна : 0.30 р.
УДК : 635.21
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Картопля
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--картофель--производство картофелепродуктов--виробництво картоплепродуктів--тепловая обработка картофеля--теплова обробка картоплі--замораживание картофеля--заморожування картоплі--ассортимент картофелепродуктов--асортимент картоплепродуктів
Анотація: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 1-20    21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)