1.
| 36.91 М95
Мыскин, Михаил Михайлович. Технология переработки плодов, ягод и овощей [] / М. М. Мыскин, С. В. Иванов. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 62 с. : рис., табл. - Лит.: с. 61. - 0.25 р.ББК 36.91 Рубрики: Консервування--Плодоягідні культури--Овочі--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): консервирование -- плодовоягодные культуры -- овощи -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодная продукция -- плодоягідна продукція Анотація: Технологии производства варенья, джемов, компотов, консервов из замороженных плодов, ягод, овощей и полуфабрикатов из них.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иванов, Святослав Владимирович
Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) Знайти схожі
|
>