Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=повар<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 373.2/Д 71
Назва : Дошкільникам про професії
Вихідні дані : Х.: Основа, 2009
Кільк.характеристики :128 с.: іл.
Серія: ДНЗ. Вихователю
ISBN, Ціна 978-611-00-0240-0: 016.50 грн
УДК : 373.2
ББК : 74.102
Предметні рубрики: Дошкільне виховання
Географіч. рубрики:
Анотація: Посібник містить матеріали для ознайомлення дітей дошкільного віку з різноманітними професіями.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 347.7(477)/П 61
Назва : Посадові інструкції. Торгівля та громадське харчування . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: КНТ, 2006
Кільк.характеристики :290, [2] с
Серія: Кадри підприємства
ISBN, Ціна 966-373-057-9: 48.00 грн
УДК : 347.7(477)
ББК : 67.9(4УКР)304.6
Предметні рубрики: Працівники торгівлі-- Посадові інструкції
Працівники громадського харчування-- Посадові інструкції
Географіч. рубрики:
Анотація: Зразки посадових інструкцій працівників оптової, роздрібніої торгівлі та закладів харчування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64-057.2:641/Н 74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Профессия - повар
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :142 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00600-6: 0.25 р.
УДК : 64-057.2:641
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кухарі-- Професії
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): повар--профессии--пища для человека--їжа для людини--профессия кондитер--професія кондитер--кухня столовой--кухня столової--первые рестораны--перші ресторани--рациональное питание--раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)