Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=подача страв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/Б 11
Автор(и) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Назва : Усе про ресторанний бізнес
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(031)/Б44
Автор(и) : Беляева, Алла Михайловна
Назва : Энциклопедия ресторанного бизнеса
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: ил., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537
ISBN, Ціна 978-966-481-245-7: 52.00 грн
УДК : 642.5(031)
ББК : 36.995я2
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Ф 39
Автор(и) : Фельдман, Исай Аврамович
Назва : Советы кулинара
Вихідні дані : Киев: Преста, 1993
Кільк.характеристики :120 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 149
ISBN, Ціна 5-7707-4652-1: 6000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--супы--супи--борщи--борщі--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--молочные блюда--молочні страви--овощные блюда--овочеві страви--рациональное питание--раціональне харчування--подача блюд--подача страв--старинные меры веса--старовинні міри ваги
Анотація: Книга дает основы знаний о рациональном питании и приготовлении пищи, учит правильно использовать кулинарные рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)