Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=показатели качества продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 006.83(075.8)/М54
Автор(и) : Бубела, Тетяна Зіновіївна, Столярчук, Петро Гаврилович, Походило, Євген Володимирович, Міхалєва, Марина Станіславівна
Назва : Методи та засоби визначення показників якості продукції : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Вид-во Львів. політехніки, 2012
Кільк.характеристики :292 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 283
ISBN, Ціна 978-617-607-263-8: 64.00 грн
УДК : 006.83(075.8)
ББК : 30ця73
Предметні рубрики: Продукція-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вимірювання якості продукції--измерение качества продукции--показники якості продукції--показатели качества продукции--оцінювання рівня якості продукції--оценивание уровня качества продукции--коефіцієнт вагомості --коэффициент весомости--експериментний метод--экспериментный метод--експертний метод--экспертный метод--розрахунковий метод--расчетный метод--соціологічний метод--социологический метод--органолептичний метод--органолептический метод--комбінаторний метод--комбинаторный метод--реєстраційний метод--реестрационный метод
Анотація: Розкрито суть методів та засобів визначення показників якості продукції, зазначено особливості класифікації та застосування показників якості продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 674+630*3:658.62/С 25
Автор(и) : Святкин, Михаил Захарович
Назва : Контроль и управление качеством продукции в лесной и деревообрабатывающей промышленности
Вихідні дані : М.: Лесная пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
Серія: Надежность и качество
Примітки : Лит.: с. 213-215
Ціна : 0.95 р.
УДК : 674+630*3:658.62
ББК : 37.11
Предметні рубрики: Деревообробна промисловість-- Контроль-- Якість
Лісова промисловість-- Контроль-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): показатели качества продукции--показники якості продукції--технический контроль--технічний контроль--испытание продукции--випробування продукції--метрологическое обеспечение--метрологічне забезпечення--статистические методы анализа продукции--статистичні методи аналізу продукції--аттестация продукции--атестація продукції
Анотація: Рассмотрены важнейшие методические, организационные и практические вопросы контроля и управления качеством в лесной и деревообрабатывающей промышленности.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:664/Д 79
Автор(и) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Назва : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Мастерство, 2002
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с. 232
ISBN, Ціна 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)