Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=посуд<.>
Загальна кількість знайдених документів : 110
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Усов В. В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания/В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 2006
2.

Титаренко Миски Поділля/Володимир Титаренко ; за ред. Є. Шевченка. - 2007
3.

Кононський О. І. Органічна хімія. Практикум/О. І. Кононський. - 2002
4.

Романчук О. М. Історія і сучасний стан бондарного промислу в деяких районах Житомирського Полісся/О. М. Романчук // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення", присвяченої 750-річчю від першої літописної згадки про місто, 3-6 лип. 2007 р.. -Житомир:М. Косенко. т.Т. 2.-С.214-233
5.

Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2009
6.

Архипов В.В. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане)/В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - 2009
7.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
8.

Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2010
9.

Бєляєва А. М. Усе про ресторанний бізнес/А. М. Бєляєва. - 2009
10.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)