Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=посуд<.>
Загальна кількість знайдених документів : 110
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4(075.3)/У 76
Автор(и) : Усов, Владимир Васильевич
Назва : Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания : учеб. пособие . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Академия, 2006
Кільк.характеристики :416 с.: ил.
Серія: Начальное профессиональное образование .
    Общественное питание
Примітки : Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412
ISBN, Ціна 5-7695-3327-7: 72.00 грн
УДК : 640.4(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація виробництва
Анотація: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 738.3(477)(084)/Т45
Автор(и) : Титаренко, Володимир
Назва : Миски Поділля
Паралельн. назви :Bowls of Podillia/ Volodymyr Tytarenko
Вихідні дані : Київ: Народні джерела, 2007
Кільк.характеристики :152 с
ISBN, Ціна 966-95170-1-9: 31.25 грн
УДК : 738.3(477)(084)
ББК : 85.125.1(4УКР)я6
Предметні рубрики: Художня кераміка українська-- Посуд --Поділля (Україна)
Анотація: Презентація одного із малодосліджених різновидів української художньої кераміки - подільської миски.
Примірники : всього : ФОНД(1), МИСТ(1)
Вільні : ФОНД(1), МИСТ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 547(076.5)/К 64
Автор(и) : Кононський, Олексій Іванович
Назва : Органічна хімія. Практикум : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища школа, 2002
Кільк.характеристики :248 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 237-243. - Л-ра: с. 244
ISBN, Ціна 966-642-104-6: 14.00, 13.50 грн, грн
УДК : 547(076.5)
ББК : 24.2я73
Предметні рубрики: Органічна хімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Основні методи добування органічних речовин у чистому вигляді, основи якісного та кількісного аналізу органічних сполук, ізомерія та номенклатура різних класів органічних речовин.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(4), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(4), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 908(477.42)/З-45
Автор(и) : Романчук О. М.
Назва : Історія і сучасний стан бондарного промислу в деяких районах Житомирського Полісся
Колективи : Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція, Управління культури і туризму Житомирської обласної державної адміністрації, Новоград-Волинська міська рада, Житомирське науково-краєзавче товариство дослідників Волині, Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Житомирський обласний краєзнавчий музей
Місце публікування : Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення, міжнародна науково-краєзнавча конференція (2007 ; Новоград-Волинський). Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Звягель - Новоград-Волинський: від сивої давнини до сьогодення", присвяченої 750-річчю від першої літописної згадки про місто, 3-6 лип. 2007 р./ Упр. культури і туризму Житомир. облдержадмін., Новоград-Волин. міськрада, Житомир. наук.-краєзн. т-во дослідниеків Волині, Житомир обл. ін-т післядиплом. пед. освіти, Житомир. обл. краєзн. музей ; [голов. ред. М. Ю. Костриця ; редкол.: Баженов Л. В. та ін.]. - Житомир: М. Косенко. - Т. 2. - С. 214-233. - (Науковий збірник "Велика Волинь" : праці Житомир. наук.-краєзн. т-ва дослідників Волині; вип. 36) (Шифр 908(477.42)/З-45-670579)
УДК : 908(477.42)
ББК : 26.890(4УКР-4Ж)д
Предметні рубрики: Деревообробка-- Промисли-- Історія --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Деревообробка-- Промисли-- Історія
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Назва : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Ціна 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географіч. рубрики:
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075)/М 84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Ціна 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.432/Б 11
Автор(и) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Назва : Усе про ресторанний бізнес
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)