Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=посуда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-42 
1.

Усов В. В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания/В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 2006
2.

Наварро М. П. Декорирование керамики: история, основные техники, изделия/М. П. Наварро. - 2005
3.

Кононський О. І. Органічна хімія. Практикум/О. І. Кононський. - 2002
4.

Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2009
5.

Архипов В.В. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане)/В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - 2009
6.

Агабекян И. П. Английский для обслуживающего персонала/И. П. Агабекян. - 2007
7.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
8.

Дослідження Іскоростеня 2005-2008 рр./Б. А. Звіздецький [та ін.] // Матеріали Міжнародної археологічної конференції "Стародавній Іскоростень і слов'янські гради", 30 верес.-3 жовт. 2008 р.. -Коростень:Тріада С. т.Т. 1.-С.113-117
9.

Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/А. М. Беляева. - 2009
10.

Гордиевич Д. И. Суши/[Д. И. Гордиевич]. - 2011
11.

Малевич В. Г. Чай/В. Г. Малевич. - 2011
12.

Величко Н. К. Русская роспись. Техника. Приемы. Изделия/Наина Величко. - 2011
13.

Артёменко А. И. Практикум по органической химии/А. И. Артеменко, И. В. Тикунова, Е. К. Ануфриев. - 1991
14.

Правдин П. В. Лабораторные приборы и оборудование из стекла и фарфора/П. В. Правдин. - 1988
15.

Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства/Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2012
16.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/[А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької. - 2012
17.

Циганенко В. О. Домашні кондитерські вироби/В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - 2011
18.

Практикум по общей химии/под ред.: Е. М. Соколовской, О. С. Зайцева. - 1981
19.

Ткач В. П. Довідник з хімії/В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - 1980
20.

Крешков, Анатолий Павлович Основы аналитической химии. Кн. 1:Теоретические основы. Качественный анализ
 1-20    21-40   41-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)