Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=потокові лінії<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658(334)(075)*M/Г37
Автор(и) : Герасимчук, Наталія Андріївна, Кондратюк, Оксана Іванівна, Вікарчук, Ольга Іванівна
Назва : Організація виробництва : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2009
Кільк.характеристики :243, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 241-243
ISBN, Ціна 978-966-485-030-5: 20.00 грн
УДК : 658(334)(075)*M
ББК : 65.291я73
Предметні рубрики: Підприємства-- Організація виробництва
Анотація: Практичні аспекти організації діяльності підприємства, його виробнича та соціальна інфраструктура, організація та нормування праці; шляхи підвищення конкурентноспроможності виробництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 687.022/О-64
Автор(и) : Сквіра, Анна Андріївна, Кудін, Іван Михайлович, Адамова, Ніна Анатоліївна, Івановська, Вілена Павлівна
Назва : Організація підготовчо-розкрійного виробництва швейних фабрик
Вихідні дані : К.: Техніка, 1970
Кільк.характеристики :196 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 194-195
Ціна : 0.82 р.
УДК : 687.022
ББК : 37.240.2
Предметні рубрики: Швейне виробництво-- Організація виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): нормування витрат тканин--нормирование расхода тканей--аналіз використання тканин--анализ использования тканей--розкроювання тканин--кройка тканей--потокове виробництво в розрійних цехах--потоковое производство в раскройных цехах--потокові лінії--поточные линии
Анотація: Описані прогресивні методи нормування і раціонального використання тканин, дана коротка характеристика технологічного процесу підготовки і рокроювання тканин.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 621.01/М67
Автор(и) : Митрофанов, Сергей Петрович
Назва : Групповая технология машиностроительного производства: в 2 т./ С. П. Митрофанов. - 3-е изд., перераб. и доп. Т. 1: Организация группового производства
Вихідні дані : Ленинград: Машиностроение. Ленингр. отд-ние, 1983
Кільк.характеристики :407 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 405
Ціна : 1.70 р.
УДК : 621.01
ББК : 34.5
Предметні рубрики: Машинобудування-- Організація-- Управління
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): научно-техническая подготовка производства--науково-технічна підготовка виробництва--типизация технологических процессов--типізіція технологічних процесів--групповая обработка деталей--групова обробка деталей--стандартизация технологических процессов--стандартизація технологічних процесів--классификация деталей--класифікація деталей--кодирование деталей--кодування деталей--группирование деталей--групування деталей --подетально-групповые цехи--подетально-групові цехи--поточные линии--потокові лінії--техническое нормирование--технічне нормування
Анотація: Рассмотрены основные положения организации и управления группового производства для единичного, мелкосерийного и серийного выпуска продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54(031)/О-22
Автор(и) : Дорохин, Виктор Александрович, Шеляков, Олег Парфирович, Оберемок, Василий Николаевич, Ревицкий, Степан Дмитриевич
Назва : Оборудование предприятий общественного питания : справочник
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 173-174. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-00560-2: 0.90 р.
УДК : 641.54(031)
ББК : 36.99-5я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--поточные линии--потокові лінії--торговые автоматы--торгівельні автомати--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--контрольно-кассовое оборудование--контрольно-касове обладнання--немеханизированные линии раздачи--немеханізовані лінії роздачі--механизированные линии раздачи--механізовані лінії роздачі--складское оборудование--складське обладнання
Анотація: Рассмотрены принцип действия, правила эксплуатации механизированных линий по производству овощных, мясных, рыбных и мучных полуфабрикатов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)