Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=праця кондитера<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.146(075)/Г37
Автор(и) : Герасимова, Ирина Васильевна
Назва : Технология карамели : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :135 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 133
ISBN, Ціна 5-10-000192-5: 0.20 р.
УДК : 664.146(075)
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Карамель-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): приготовления карамели--приготування карамелі--карамельные начинки--карамельні начинки--карамельный сироп --карамельний сироп--инвертный сироп--інвертний сироп--карамельная масса--карамельна маса--формование карамели--формування карамелі--охлаждение карамели--охолодження карамелі--упаковывание карамели--пакування карамелі--труд кондитера--праця кондитера
Анотація: Рассмотрены технологический процесс производства карамели и технологические схемы получения карамели.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)