Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=приготування страв<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(031)/К 39
Автор(и) : Киладзе, Елена Сергеевна
Назва : Практическая энциклопедия грузинской кухни : история, традиции, рассказы, рецепты
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Аркаим, 2011
Кільк.характеристики :255, [1] с.: цв.ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 252-255
ISBN, Ціна 978-5-17-073215-9: 192.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.997(5ГРУ)я2
Предметні рубрики: Кухня грузинська
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 37.279я2/Э68
Автор(и) :
Назва : Энциклопедия семейной жизни/ [изд.: В. Д. Гладкий, В. М. Чопенко, П. А. Торба]. - (Популярная энциклопедия). Т. 1: Все для женщин
Вихідні дані : Донецк: Отечество, 1994 - 1994
Кільк.характеристики :444 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-7740-0535-6: 200000.00 крб
ББК : 37.279я2
Предметні рубрики: Домоведення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--уход за домом--догляд за будинком--приготовление блюд--приготування страв--заготовка продуктов--заготівля продуктів--хранение продуктов--зберігання продуктів--способы шитья--способи шиття--доврачебная помощь--долікарська допомога--лекарственные травы--лікарські трави--косметология--косметологія--досуг--рукоделие--рукоділля--психологические тесты--психологічні тести--домашняя спортшкола--домашня спортшкола
Анотація: Незаменимые советы для молодой и для опытной хозяйки по искусству ведения домашнего хозяйства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/П59
Автор(и) : Пінкова, Аліса, Бржізова, Віроніка, Сладкова, Катерина, Груба, Віра
Назва : Поради молодій господині
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :191 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01045-Х: 40.00 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Побут-- Поради
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шафи для одягу--шафи для білизни--приготування страв--зберігання продуктів--домашнє господарство--сервірування столу--перша допомога
Анотація: Вміщено поради як для молодих, так і досвідчених господинь в організації повсякденного життя та урочистих подій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5/Т 38
Автор(и) : Бутенко, Лидия Алексеевна, Шильман, Лев Залманович, Юлина, Антонина Ильинична, Корягина, Майя Федоровна
Назва : Технология производства продукции общественного питания. Практикум : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :183 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 176-182. - Лит.: с. 182. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-11-001811-1: 0.30 р.
УДК : 642.5
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--кулинария--технологические процессы--кулинарная обработка продуктов--кулінарна обробка продуктів--организация работы в лаборатории--організація роботи в лабораторії--приготовление блюд--приготування страв
Анотація: Приведены задания по технологии наиболее распространенных блюд и изделий, изготавливаемых предприятиями общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)