Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продовольча система<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський, Микола Петрович, Васильченко, Олександр Миколайович, Коваленко, Ольга Володимирівна
Назва : Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2018. - N 5. - С. 14-23: табл. (Шифр eapk/2018/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Хлібні вироби-- Ринок (екон.) --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольча система--ємність ринку--якість хлібу--борошно
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05:641.51:658/І-99-320334
Автор(и) : Славов, Володимир Петрович, Коваленко, Ольга Володимирівна, Біденко, Володимир Миколайович, Дідух , Микола Ілліч
Назва : Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2019
Кільк.характеристики :355, [1] с.: рис., табл., портр.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примітки : Літ. в кінці ст. - Дод.: с. 343-355. - Скор.: с. 5. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-485-255-2: 180.00 грн
УДК : 637.05:641.51:658.589](075.8)
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Інновації
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--харчова промисловість--продовольча система--продукція тваринництва--м'ясопереробна галузь--молочна промисловість
Анотація: Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів при підготовці фахівців за напрямом "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва".
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)