Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти рослинного походження<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Ціна 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.51/М22
Автор(и) : Мамчур, Федір Іванович
Назва : Овочі і фрукти в нашому харчуванні
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1988
Кільк.характеристики :198 с.: іл.
Примітки : Літ.: с. 197-198. - Алф. покажч. укр. назв: с. 199-200. - Алф. покажч. лат. назв: с. 201
ISBN, Ціна 5-7757-0050-3: 1.20 р.
ББК : 53.51
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Про вплив біологічно активних речовин овочів, городньої зелені, фруктів, ягід та грибів на організм людини, дає практичні поради по їх застосуванню у профілактиці та лікуванні хвороб, а також у раціональному харчуванні та косметиці.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)