Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Безпека харчування: сучасні проблеми/уклад.: А. В. Бабюк та ін.. - 2005
|
>2.
| Кощій О. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні/О. Кощій // Маркетинг в Україні. -К.:Київський нац. економ. ун-т, 2007,N N 3.-С.40-44
|
>3.
| Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів/О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - 2013
|
>4.
| Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
|
>5.
| Сільське господарство України, 2008/Держкомстат України. - 2009
|
>6.
| Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості/В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2007
|
>7.
| Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 1/[Т. І. Аністратенко та ін.]
|
>8.
| Хаубер-Швенк Г. Питание/Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина]. - 2004
|
>9.
| Гаубер-Швенк Г. Харчування: dtv-Atlas/Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк. - 2004
|
>10.
| Ковальова Л. М. Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області/Л. М. Ковальова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р.. -Житомир:Рута, 2010.-С.90-94
|
>11.
| Нитраты и другие знаки беды/[сост. В. Б. Шешнев]. - 1990
|
>12.
| Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды/под ред. Г. С. Яцулы. - 1991
|
>13.
| Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
|
>14.
| Воронцова Г. И. Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес!/Г. И. Воронцова. - 2005
|
>15.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
|
>16.
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
|
>17.
| Лекарственные пищевые растения/[Л. В. Бензель и др.]. - 2010
|
>18.
| Сопоцько О. Ю. Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів/О. Ю. Сопоцько ; [наук. кер. О. В. Горбенко]. - 2015
|
>19.
| Технологія виробництва продукції тваринництва/В. А. Бурлака [та ін.]. - 2012
|
>20.
| Недоборовский А. Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области]/А. Недоборовский // Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация. -Халле (Германия):IAMO, 2003.-С.131-140
|
|
|