Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.
57+53.085.33](031)(084.1)
А94


    Афонін, Михайло Євгенович.
    Мікросвіт [] : змістовні ст., яскраві іл., цікаві факти / М. Є. Афонін ; [ілюстр. матеріал та пер. з рос. Д. С. Турбаніста]. - Київ : Crystal book, 2019. - 47, [1] с. : кольор. іл. - (Світ навколо нас. Фотоенциклопедія). - ISBN 978-966-936-895-9 : 64.35 грн
УДК
ББК 28я2
Рубрики: Біологія--Мікроскопи--Методи досліджень--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- віруси -- бактерії -- круглі черви -- блоха -- кліщ -- жук -- муха -- павук -- бджола -- метелик -- комар -- тихохід -- морські мешканці -- квіти -- овочі -- фрукти -- ягоди -- продукти харчування -- лікарські препарати
Анотація: Світ навколо нас здається таким знайомим і звичним, але варто поглянути на нього під мікроскопом або через об'єктив фотокамери, як він разюче змінюється. Ми пропонуємо знайти незвичайне у звичайних речах і побачити красу там, де її, здавалося б, не може бути. Якісні яскраві ілюстрації допоможуть вам поглянути на світ очима фото-художників, що захоплюються макрозйомкою. Книжку адресовано широкому читацькому загалу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Турбаніст, Дмитро Станіславович \худож., пер.\
Примірників всього: 1
ІЧЗ (1)
Свободны: ІЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.


    Бугай, Марко.
    Як зробити їжу безпечною [] / М. Бугай // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 19(жовт.). - С. 20-22 : фот. кольор.
Рубрики: Продовольча безпека
Кл.слова (ненормовані):
склад продуктів -- продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Варченко, Ольга.
    Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах [] / О. М. Варченко, І. В. Свиноус, О. В. Липкань // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 50-61. - Літ. в кінці ст. . - ISSN 1993-6788
Рубрики: Продовольчі товари--Україна
Кл.слова (ненормовані):
купівельна спроможність -- споживання -- продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Свиноус, Іван; Липкань, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

5.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
613.24
В75


    Воронцова, Галина.
    Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес! [] / Г. И. Воронцова. - СПб. : Невский проспект, 2005. - 123, [5] с. : табл. - (Диета красоты и здоровья). - ISBN 5-94371-877-Х : 8.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- продукты питания -- продукти харчування -- лишний вес -- зайва вага -- похудение -- схуднення -- правильное питание -- правильне харчування -- низкокалорийные рецепты -- низькокалорійні рецепти -- углеводы -- вуглеводи -- низкокалорийные меню -- низькокалорійні меню
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
613.2
Г 24


    Гаубер-Швенк, Габі.
    Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн
Переклад назви: dtv-Atlas Ernahrung
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
51.230
Г 95


    Гурвич, Михаил Меерович.
    Диетология для всех [] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00414-8 : 14.50 крб
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтологія -- травлення -- пищеварение -- продукты питания -- продукти харчування -- несовместимые продукты -- несумісні продукти -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- режим питания -- режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.


    Дмитрик, О. В.
    Роль і місце особистого селянського господарства у формуванні доходів сільських домогосподарств [] / О. В. Дмитрик // Економіка та держава. - 2019. - N 9. - С. 73-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Домоведення--Сільське господарство--Доходи--Україна
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- грошові доходи -- реалізація сільськогосподарської продукції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

11.
338.43(477):504
С80


. "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція (2016 ; Житомир)

    Жерибор, Л.
    Соціально-економічна характеристика розвитку сільських територій Житомирщини [] / Л. Жерибор, Т. Ратошнюк // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", 26-28 червня 2016 р. / Житомир. нац. агроекологічний ун-т, Ізмаїл. держ. гуманіт. ун-т, Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, Київ. нац. економ. ун-т ім. В. Гетьмана. - Житомир ; Одеса ; Ізмаїл : Рута, 2016 = International Scientific-Practical Conference Sustainable development of regions under globalization June 26-28, 2016. - С. 244-248. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-277-8
УДК
ББК 65.9(4УКР)32 + 28.081
Рубрики: Сільські місцевості--Соціально-економічний розвиток--Житомирська область--Наукові видання
   Житомирська область--Сільські місцевості--Соціально-економічний розвиток -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
сільське населення -- сельское население -- сільські сім'ї -- сельские семьи -- домогосподарства -- домохозяйства -- доходи -- прибыль -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Дослідження соціально-економічного розвитку сільських територій Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кичук, Я. \ред.\; Балежентис, А. \ред.\; Булуй, О. \ред.\; Грабар, І. \ред.\; Ратошнюк, Т.; Народне господарство краю 4; Житомирський національний агроекологічний університет; Ізмаїльський державний гуманітарний університет; Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова; Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана"Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція(2016 ; Житомир)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

12.
332.145(477)
3-90


"Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Житомир)

    Ковальова, Л. М.
    Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області [] / Л. М. Ковальова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р. / [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир : Рута, 2010. - С. 90-94. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-009-5
УДК
ББК 65.049(4УКР)
Рубрики: М'ясопереробна промисловість--Сировина--Житомирська область
   Молочне виробництво--Сировина--Житомирська область

   Житомирська область--М'ясоперобна промисловість--Економіка
    Житомирська область--Молочне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-молочна галузь -- продукти харчування -- товаровиробники -- діяльність переробних підприємств
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Дем'яненко, М. Я. \ред.\; Зіновчук, В. В. \ред.\; "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція(2010 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 3 : КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Вільні: КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)

Знайти схожі

13.


    Кощій, О.
    Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [] / О. Кощій // Маркетинг в Україні : видання Української Асоціації Маркетингу. - 2007. - N 3. - С. 40-44 . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Економіка харчової промисловості
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

14.


    Кривда, Марина.
    Щоб спільно боротися з чорнобильським лихом [] / Марина Кривда // Голос України. - 2019. - N 97(25 трав.). - С. 7 : фот.
Рубрики: Чорнобильська катастрофа--Наслідки--Овруцький район (Житомирська область)
   Харчові продукти--Екологія--Овруцький район (Житомирська область)

   Міжнародні організації--Благодійні фонди--Овруцький район (Житомирська область)

   Овруцький район (Житомирська область)--Харчові продукти--Екологія
Кл.слова (ненормовані):
радіація -- продукти харчування -- здоров'я дітей -- грунти
Анотація: Міжнародна організація "Союз Чорнобиль-Фукусіма" вивчала питання протидії радіаційному забрудненню харчових продуктів і поліпшенню здоров'я дітей, зокрема, в Овруцькому районі на Житомирщині.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), БГ (1)
Вільні: ФП (1), БГ (1)

Знайти схожі

15.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.


    Кулик, В. О.
    Продукти харчування [] : 4 клас, за підруч. О. Д. Карп'юк / В. О. Кулик // Англійська мова та література. - 2017. - N 12. - С. 30-32
Рубрики: Англійська мова--Уроки--Початкова школа
Кл.слова (ненормовані):
уроки в 4 класі -- початкова школа -- уроки англійської мови -- продукти харчування -- їжа

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

17.


    Лаврук, В. В.
    Модернізація галузі тваринництва як умова продовольчого забезпечення населення України [] / В. В. Лаврук // Економіка АПК. - 2016. - N 12. - С. 43-50 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Україна
   Продовольча безпека--Україна

Кл.слова (ненормовані):
економічна модернізація тваринництва -- продукти харчування -- виробництво продукції тваринництва -- споживання продукції тваринництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.
633.88
Л43


   
    Лекарственные пищевые растения [] : учеб. пособие / [Л. В. Бензель и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 343, [1] с. : ил. - Лит.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4 : 47.00 грн
УДК
ББК 42.143
Рубрики: Лікарські рослини--Застосування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фитотерапия -- фітотерапія -- пищевые растения -- епілепсія -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- лечебно-профилактические растения -- лікувально-профілактичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бензель, Л. В.; Олийник, П. В.; Бензель, И. Л.; Олийник, С. П.; Бабий, В. Е.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
338.43(477)
Р32


    Недоборовский, А.
    Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области] [] / А. Недоборовский // Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация : [зб. наук. ст.] / под ред.: П. Тиллака, В. Зиновчука. - Халле (Германия) : IAMO, 2003. - С. 131-140 . - ISBN 1436-22IX
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Приватні господарства--Ефективність--Житомирська область--Наукові видання
   Житомирська область--Приватні господарства--Ефективність -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственая продукция -- виробничі ресурси -- производственные ресурсы
Анотація: Аналіз ресурсного забезпечення та ефективності особистих підсобних господарств населення в Житомирській області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тиллак, Петер \ред.\; Зиновчук, Виталий \ред.\; Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)