Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.


    Сегеда, Сергій Андрійович.
    Аграрно-продовольче забезпечення населення України [] / С. А. Сегеда // Економіка АПК. - 2017. - N 10. - С. 40-48 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продовольча безпека--Україна
Кл.слова (ненормовані):
ринок продовольства -- продукти харчування -- споживання продукції -- норми споживання -- економічна доступність продовольства

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.
613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
332.145(477)
3-90


"Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Житомир)

    Ковальова, Л. М.
    Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області [] / Л. М. Ковальова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р. / [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир : Рута, 2010. - С. 90-94. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-617-581-009-5
УДК
ББК 65.049(4УКР)
Рубрики: М'ясопереробна промисловість--Сировина--Житомирська область
   Молочне виробництво--Сировина--Житомирська область

   Житомирська область--М'ясоперобна промисловість--Економіка
    Житомирська область--Молочне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-молочна галузь -- продукти харчування -- товаровиробники -- діяльність переробних підприємств
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А. \ред.\; Грабар, І. Г. \ред.\; Дем'яненко, М. Я. \ред.\; Зіновчук, В. В. \ред.\; "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція(2010 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 3 : КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Вільні: КР (1), ФОНД (1), ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Сушко, Віктор.
    Втрата здоров'я та якості життя постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи. Ризики не подолані [] / Віктор Сушко // Голос України. - 2019. - N 8. - С. 6 : фот.
Рубрики: Чорнобильська катастрофа--Наслідки--Україна
   Радіоактивне забруднення--Медицина--Україна

   Радіоактивне забруднення--Валеологія--Україна

Кл.слова (ненормовані):
опромінення -- радіонукліди -- продукти харчування -- якість життя
Анотація: Подається аналіз впливу радіоактивного забруднення на людину. Дослідження радіаційного стану, забруднення основних продуктів харчування, доз опромінення населення останніми роками здійснюється тільки в окремих населених пунктах Київської, Рівненської та Житомирської областей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), БГ (1)
Вільні: ФП (1), БГ (1)

Знайти схожі

5.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
613.287
В19


    Васильев, Леонид Георгиевич.
    Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
УДК
ББК 51.245
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання
   Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання

Кл.слова (ненормовані):
санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
613.24
В75


    Воронцова, Галина.
    Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес! [] / Г. И. Воронцова. - СПб. : Невский проспект, 2005. - 123, [5] с. : табл. - (Диета красоты и здоровья). - ISBN 5-94371-877-Х : 8.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- продукты питания -- продукти харчування -- лишний вес -- зайва вага -- похудение -- схуднення -- правильное питание -- правильне харчування -- низкокалорийные рецепты -- низькокалорійні рецепти -- углеводы -- вуглеводи -- низкокалорийные меню -- низькокалорійні меню
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
51.230
Г 95


    Гурвич, Михаил Меерович.
    Диетология для всех [] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00414-8 : 14.50 крб
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтологія -- травлення -- пищеварение -- продукты питания -- продукти харчування -- несовместимые продукты -- несумісні продукти -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- режим питания -- режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.


    Шликова, В. О.
    Доходи, умови харчування й тивалість життя населення: порівняльний аналіз України країн ЄС [] / В. О. Шликова, О. М. Леванда // Демографія та соціальна економика : наук. журнал. - 2018. - N 1. - С. 140-152. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 2072-9480
Рубрики: Населення--Життя--Тривалість--Україна
   Населення--Життя--Тривалість--Європейський Союз

   Населення--Харчування--України

   Населення--Харчування--Європейський Союз

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- групи населення

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Леванда, О. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
641.55(083.12)
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Куховарська книга [] / В. О. Циганенко. - Київ : Техніка, 1994. - 206 с. : рис., табл. - ISBN 5-335-008121 : 22000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Характеристика--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- оформлення страв -- гарячі закуски -- страви з овочів -- страви з крупів -- страви з яєць -- кондитерські вироби -- солодкі страви -- переробка продуктів харчування -- зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 5
ВВ (2), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (3)
Знайти схожі

12.
633.88
Л43


   
    Лекарственные пищевые растения [] : учеб. пособие / [Л. В. Бензель и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 343, [1] с. : ил. - Лит.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4 : 47.00 грн
УДК
ББК 42.143
Рубрики: Лікарські рослини--Застосування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фитотерапия -- фітотерапія -- пищевые растения -- епілепсія -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- лечебно-профилактические растения -- лікувально-профілактичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бензель, Л. В.; Олийник, П. В.; Бензель, И. Л.; Олийник, С. П.; Бабий, В. Е.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
57+53.085.33](031)(084.1)
А94


    Афонін, Михайло Євгенович.
    Мікросвіт [] : змістовні ст., яскраві іл., цікаві факти / М. Є. Афонін ; [ілюстр. матеріал та пер. з рос. Д. С. Турбаніста]. - Київ : Crystal book, 2019. - 47, [1] с. : кольор. іл. - (Світ навколо нас. Фотоенциклопедія). - ISBN 978-966-936-895-9 : 64.35 грн
УДК
ББК 28я2
Рубрики: Біологія--Мікроскопи--Методи досліджень--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- віруси -- бактерії -- круглі черви -- блоха -- кліщ -- жук -- муха -- павук -- бджола -- метелик -- комар -- тихохід -- морські мешканці -- квіти -- овочі -- фрукти -- ягоди -- продукти харчування -- лікарські препарати
Анотація: Світ навколо нас здається таким знайомим і звичним, але варто поглянути на нього під мікроскопом або через об'єктив фотокамери, як він разюче змінюється. Ми пропонуємо знайти незвичайне у звичайних речах і побачити красу там, де її, здавалося б, не може бути. Якісні яскраві ілюстрації допоможуть вам поглянути на світ очима фото-художників, що захоплюються макрозйомкою. Книжку адресовано широкому читацькому загалу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Турбаніст, Дмитро Станіславович \худож., пер.\
Примірників всього: 1
ІЧЗ (1)
Свободны: ІЧЗ (1)
Знайти схожі

14.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
656.135(043.3)
С64


    Сопоцько, Ольга Юріївна.
    Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів [] : автореферат дисертації / О. Ю. Сопоцько ; [наук. кер. О. В. Горбенко] ; М-во освіти і науки України, Нац. транспорт. ун-т. - Житомир : ЖДТУ, 2015. - 20 с. - 10.00 грн
УДК
ББК 65.37
Рубрики: Вантажні перевезення--Економіка--Наукові видання
   Харчові продукти--Вантажі--Управління--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
механізм управління постачанням -- механизм управления поставками -- скоропортящиеся грузы -- швидкопсувні вантажі -- продукти харчування -- продукты питания -- швидкопсувні харчові продукти -- скоропортящиеся пищевые продукты -- моделі прогнозу -- модели прогноза -- прогноз обсягів продажу -- прогноз объемов продаж -- логістичний цикл доставки -- логистический цикл доставки
Анотація: Присвячено розробленню механізму управління постачаннями швидкопсувних вантажів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горбенко, Олександр Вікторович \наук. кер.\; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний транспортний університет
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.


    Лаврук, В. В.
    Модернізація галузі тваринництва як умова продовольчого забезпечення населення України [] / В. В. Лаврук // Економіка АПК. - 2016. - N 12. - С. 43-50 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Україна
   Продовольча безпека--Україна

Кл.слова (ненормовані):
економічна модернізація тваринництва -- продукти харчування -- виробництво продукції тваринництва -- споживання продукції тваринництва

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

17.
631.842
Н69


   
    Нитраты и другие знаки беды [] / [сост. В. Б. Шешнев]. - М. : Сов. Россия, 1990. - 125 с. - ISBN 5-268-00701-7 : 0.30 р.
УДК
ББК 40.4
Рубрики: Агрохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімізація сільського господарства -- химизация сельского хозяйства -- захист рослин -- защита растений -- удобрення -- удобрение -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- отрутохімікати -- ядохимикаты -- кормові концентрати -- кормовые концентраты -- забруднення грунтів -- загрязнение почв -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- продукти харчування -- продукты питания -- екологія грунтів -- экология почв
Анотація: Влияние химизации сельского хозяйства на качество продуктов питания и здоровье людей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шешнев, В. Б. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.


    Варченко, Ольга.
    Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах [] / О. М. Варченко, І. В. Свиноус, О. В. Липкань // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 50-61. - Літ. в кінці ст. . - ISSN 1993-6788
Рубрики: Продовольчі товари--Україна
Кл.слова (ненормовані):
купівельна спроможність -- споживання -- продукти харчування

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Свиноус, Іван; Липкань, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

20.


    Романчук, Л. Д.
    Оцінка вмісту радіонукліду 137Cs у продуктах харчування мешканців радіоактивно забруднених територій у віддалений період після аварії на ЧАЕС [] / Л. Д. Романчук, О. В. Лопатюк, С. П. Ковальова // Наукові горизонти = Scientific horizons : наук. журн. - 2019. - N 8. - С. 82-86 . - ISSN 2663-2144
Рубрики: Території--Радіоактивне забруднення--Народицький район (Житомирська область)
   Народицький район (Житомирська область)--Території--Радіоактивне забруднення
Кл.слова (ненормовані):
харчування на радіоактино забруднених територіях -- щільність забруднення -- радіонуклід -- сільськогосподарська продукція -- продукти харчування
Анотація: Дослідження продуктів харчування на території Народицького району, показало відповідність останніх до санітарно-гігієнічних норм, окрім буряка столового та бобових, вирощених в певних місцях району.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лопатюк, О. В.; Ковальова, С. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)