Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 57+53.085.33](031/А94-962296
Автор(и) : Афонін, Михайло Євгенович
Назва : Мікросвіт : змістовні ст., яскраві іл., цікаві факти
Вихідні дані : Київ: Crystal book, 2019
Кільк.характеристики :47, [1] с.: кольор. іл.
Серія: Світ навколо нас. Фотоенциклопедія
ISBN, Ціна 978-966-936-895-9: 64.35 грн
УДК : 57+53.085.33](031)(084.1)
ББК : 28я2
Предметні рубрики: Біологія-- Мікроскопи-- Методи досліджень
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2020--віруси --бактерії--круглі черви--блоха--кліщ--жук--муха--павук--бджола--метелик--комар--тихохід--морські мешканці--квіти--овочі--фрукти--ягоди--продукти харчування--лікарські препарати
Анотація: Світ навколо нас здається таким знайомим і звичним, але варто поглянути на нього під мікроскопом або через об'єктив фотокамери, як він разюче змінюється. Ми пропонуємо знайти незвичайне у звичайних речах і побачити красу там, де її, здавалося б, не може бути. Якісні яскраві ілюстрації допоможуть вам поглянути на світ очима фото-художників, що захоплюються макрозйомкою. Книжку адресовано широкому читацькому загалу.
Примірники :ІЧЗ(1)
Вільні : ІЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Бугай, Марко
Назва : Як зробити їжу безпечною
Місце публікування : Агробізнес сьогодні. - К.: Імпрес-контакт, 2019. - N 19(жовт.). - С. 20-22: фот. кольор. (Шифр agbs/2019/19)
Предметні рубрики: Продовольча безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад продуктів--продукти харчування
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Варченко, Ольга, Свиноус, Іван, Липкань, Олена
Назва : Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2017. - N 1. - С. 50-61. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2017/1). - ISSN 19936788
Примітки : Літ. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчі товари --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): купівельна спроможність--споживання--продукти харчування
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.24/В75
Автор(и) : Воронцова, Галина
Назва : Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес!
Вихідні дані : СПб.: Невский проспект, 2005
Кільк.характеристики :123, [5] с.: табл.
Серія: Диета красоты и здоровья
ISBN, Ціна 5-94371-877-Х: 8.00 грн
УДК : 613.24
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 24
Автор(и) : Гаубер-Швенк, Габі, Швенк М.
Назва : Харчування: dtv-Atlas
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2004
Кільк.характеристики :184 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183
ISBN, Ціна 966-7767-65-5: 30.60 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Дієти-- Продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Г 95
Автор(и) : Гурвич, Михаил Меерович
Назва : Диетология для всех
Вихідні дані : М.: Медицина, 1992
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
ISBN, Ціна 5-225-00414-8: 14.50 крб
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієтологія--травлення--пищеварение--продукты питания--продукти харчування--несовместимые продукты--несумісні продукти--вегетарианство--вегетаріанство--лечебное голодание--лікувальне голодування--лечебное питание--лікувальне харчування--режим питания--режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дмитрик О. В.
Назва : Роль і місце особистого селянського господарства у формуванні доходів сільських домогосподарств
Місце публікування : Економіка та держава. - 2019. - N 9. - С. 73-77 (Шифр etde/2019/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Домоведення-- Сільське господарство-- Доходи --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--грошові доходи--реалізація сільськогосподарської продукції
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 338.43(477):504/С80
Автор(и) : Жерибор Л., Ратошнюк Т.
Назва : Соціально-економічна характеристика розвитку сільських територій Житомирщини
Колективи : Житомирський національний агроекологічний університет, Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція
Місце публікування : "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", науково-практична конференція. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції "Стійкий розвиток регіонів в умовах глобалізації", 26-28 червня 2016 р./ Житомир. нац. агроекологічний ун-т, Ізмаїл. держ. гуманіт. ун-т, Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, Київ. нац. економ. ун-т ім. В. Гетьмана. - Житомир ; Одеса ; Ізмаїл: Рута, 2016. - С. 244-248. - ISBN 978-617-581-277-8 (Шифр 338.43(477):504/С80-181466). - ISBN 978-617-581-277-8
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 338.43(477):504
ББК : 65.9(4УКР)32 + 28.081
Предметні рубрики: Сільські місцевості-- Соціально-економічний розвиток --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Сільські місцевості-- Соціально-економічний розвиток
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сільське населення--сельское население--сільські сім'ї--сельские семьи--домогосподарства--домохозяйства--доходи--прибыль--продукти харчування--продукты питания
Анотація: Дослідження соціально-економічного розвитку сільських територій Житомирської області.
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 332.145(477)/3-90
Автор(и) : Ковальова Л. М.
Назва : Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області
Колективи : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція
Місце публікування : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р./ [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир: Рута, 2010. - С. 90-94. - ISBN 978-617-581-009-5 (Шифр 332.145(477)*M/3-90-522487). - ISBN 978-617-581-009-5
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 332.145(477)
ББК : 65.049(4УКР)
Предметні рубрики: М'ясопереробна промисловість-- Сировина --Житомирська область
Молочне виробництво-- Сировина --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- М'ясоперобна промисловість-- Економіка
Житомирська область-- Молочне виробництво
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кощій О.
Назва : Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні
Місце публікування : Маркетинг в Україні: видання Української Асоціації Маркетингу. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2007. - N 3. - С. 40-44. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2007/3). - ISSN 1606-3732
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кривда, Марина
Назва : Щоб спільно боротися з чорнобильським лихом
Місце публікування : Голос України. - К.: Київ. правда, 2019. - N 97(25 трав.). - С. 7: фот. (Шифр gouu/2019/97)
Предметні рубрики: Чорнобильська катастрофа-- Наслідки --Овруцький район (Житомирська область)
Харчові продукти-- Екологія --Овруцький район (Житомирська область)
Міжнародні організації-- Благодійні фонди --Овруцький район (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Овруцький район (Житомирська область)-- Харчові продукти-- Екологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): радіація--продукти харчування--здоров'я дітей--грунти
Анотація: Міжнародна організація "Союз Чорнобиль-Фукусіма" вивчала питання протидії радіаційному забрудненню харчових продуктів і поліпшенню здоров'я дітей, зокрема, в Овруцькому районі на Житомирщині.
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кулик В. О.
Назва : Продукти харчування : 4 клас, за підруч. О. Д. Карп'юк
Місце публікування : Англійська мова та література. - Х.: Основа, 2017. - N 12. - С. 30-32 (Шифр amtl/2017/12)
Предметні рубрики: Англійська мова-- Уроки-- Початкова школа
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): уроки в 4 класі--початкова школа--уроки англійської мови--продукти харчування--їжа
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лаврук В. В.
Назва : Модернізація галузі тваринництва як умова продовольчого забезпечення населення України
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2016. - N 12. - С. 43-50: табл. (Шифр eapk/2016/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Тваринництво --Україна
Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): економічна модернізація тваринництва--продукти харчування--виробництво продукції тваринництва--споживання продукції тваринництва
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88/Л43
Автор(и) : Бензель Л. В., Олийник П. В., Бензель И. Л., Олийник С. П., Бабий В. Е.
Назва : Лекарственные пищевые растения : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Медицина, 2010
Кільк.характеристики :343, [1] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 341-342
ISBN, Ціна 978-617-505-077-4: 47.00 грн
УДК : 633.88
ББК : 42.143
Предметні рубрики: Лікарські рослини-- Застосування
Географіч. рубрики:
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-860459
Автор(и) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М.
Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :299, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299
ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 75.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Якість
Харчові продукти-- Фізико-хімічні методи аналізу
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 338.43(477)/Р32
Автор(и) : Недоборовский А.
Назва : Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области]
Місце публікування : Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация: [зб. наук. ст.]/ под ред.: П. Тиллака, В. Зиновчука. - Халле (Германия): IAMO, 2003. - С. 131-140. - ISBN 1436-22IX (Шифр 338.43(477)/Р 32-140436). - ISBN 1436-22IX
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметні рубрики: Приватні господарства-- Ефективність --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Приватні господарства-- Ефективність
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--продукты питания--продовольчий ринок--продовольственный рынок--сільськогосподарська продукція--сельскохозяйственая продукция--виробничі ресурси--производственные ресурсы
Анотація: Аналіз ресурсного забезпечення та ефективності особистих підсобних господарств населення в Житомирській області.
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)