Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сегеда, Сергій Андрійович
Назва : Аграрно-продовольче забезпечення населення України
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2017. - N 10. - С. 40-48: табл. (Шифр eapk/2017/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ринок продовольства--продукти харчування--споживання продукції--норми споживання--економічна доступність продовольства
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 332.145(477)/3-90
Автор(и) : Ковальова Л. М.
Назва : Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області
Колективи : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція
Місце публікування : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р./ [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир: Рута, 2010. - С. 90-94. - ISBN 978-617-581-009-5 (Шифр 332.145(477)*M/3-90-522487). - ISBN 978-617-581-009-5
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 332.145(477)
ББК : 65.049(4УКР)
Предметні рубрики: М'ясопереробна промисловість-- Сировина --Житомирська область
Молочне виробництво-- Сировина --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- М'ясоперобна промисловість-- Економіка
Житомирська область-- Молочне виробництво
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Сушко, Віктор
Назва : Втрата здоров'я та якості життя постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи. Ризики не подолані
Місце публікування : Голос України. - К.: Київ. правда, 2019. - N 8. - С. 6: фот. (Шифр gouu/2019/8)
Предметні рубрики: Чорнобильська катастрофа-- Наслідки --Україна
Радіоактивне забруднення-- Медицина --Україна
Радіоактивне забруднення-- Валеологія --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): опромінення--радіонукліди--продукти харчування--якість життя
Анотація: Подається аналіз впливу радіоактивного забруднення на людину. Дослідження радіаційного стану, забруднення основних продуктів харчування, доз опромінення населення останніми роками здійснюється тільки в окремих населених пунктах Київської, Рівненської та Житомирської областей.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.24/В75
Автор(и) : Воронцова, Галина
Назва : Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес!
Вихідні дані : СПб.: Невский проспект, 2005
Кільк.характеристики :123, [5] с.: табл.
Серія: Диета красоты и здоровья
ISBN, Ціна 5-94371-877-Х: 8.00 грн
УДК : 613.24
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтотерапія-- Дієтична кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Г 95
Автор(и) : Гурвич, Михаил Меерович
Назва : Диетология для всех
Вихідні дані : М.: Медицина, 1992
Кільк.характеристики :160 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
ISBN, Ціна 5-225-00414-8: 14.50 крб
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дієтологія--травлення--пищеварение--продукты питания--продукти харчування--несовместимые продукты--несумісні продукти--вегетарианство--вегетаріанство--лечебное голодание--лікувальне голодування--лечебное питание--лікувальне харчування--режим питания--режим харчування
Анотація: Освещены вопросы питания здорового и больного человека.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шликова В. О., Леванда О. М.
Назва : Доходи, умови харчування й тивалість життя населення: порівняльний аналіз України країн ЄС
Місце публікування : Демографія та соціальна економика: наук. журнал. - К.: НАН України, 2018. - N 1. - С. 140-152. - ISSN 20729480 (Шифр dtse/2018/1). - ISSN 20729480
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Населення-- Життя-- Тривалість --Україна
Населення-- Життя-- Тривалість --Європейський Союз
Населення-- Харчування --України
Населення-- Харчування --Європейський Союз
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--групи населення
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88/Л43
Автор(и) : Бензель Л. В., Олийник П. В., Бензель И. Л., Олийник С. П., Бабий В. Е.
Назва : Лекарственные пищевые растения : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Медицина, 2010
Кільк.характеристики :343, [1] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 341-342
ISBN, Ціна 978-617-505-077-4: 47.00 грн
УДК : 633.88
ББК : 42.143
Предметні рубрики: Лікарські рослини-- Застосування
Географіч. рубрики:
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 57+53.085.33](031/А94-962296
Автор(и) : Афонін, Михайло Євгенович
Назва : Мікросвіт : змістовні ст., яскраві іл., цікаві факти
Вихідні дані : Київ: Crystal book, 2019
Кільк.характеристики :47, [1] с.: кольор. іл.
Серія: Світ навколо нас. Фотоенциклопедія
ISBN, Ціна 978-966-936-895-9: 64.35 грн
УДК : 57+53.085.33](031)(084.1)
ББК : 28я2
Предметні рубрики: Біологія-- Мікроскопи-- Методи досліджень
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2020--віруси --бактерії--круглі черви--блоха--кліщ--жук--муха--павук--бджола--метелик--комар--тихохід--морські мешканці--квіти--овочі--фрукти--ягоди--продукти харчування--лікарські препарати
Анотація: Світ навколо нас здається таким знайомим і звичним, але варто поглянути на нього під мікроскопом або через об'єктив фотокамери, як він разюче змінюється. Ми пропонуємо знайти незвичайне у звичайних речах і побачити красу там, де її, здавалося б, не може бути. Якісні яскраві ілюстрації допоможуть вам поглянути на світ очима фото-художників, що захоплюються макрозйомкою. Книжку адресовано широкому читацькому загалу.
Примірники :ІЧЗ(1)
Вільні : ІЧЗ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-860459
Автор(и) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М.
Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :299, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299
ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 75.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 656.135(043.3)/С64
Автор(и) : Сопоцько, Ольга Юріївна
Назва : Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів : автореферат дисертації
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2015
Кільк.характеристики :20 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний транспортний університет
Ціна : 10.00 грн
УДК : 656.135(043.3)
ББК : 65.37
Предметні рубрики: Вантажні перевезення-- Економіка
Харчові продукти-- Вантажі-- Управління
Географіч. рубрики:
Анотація: Присвячено розробленню механізму управління постачаннями швидкопсувних вантажів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лаврук В. В.
Назва : Модернізація галузі тваринництва як умова продовольчого забезпечення населення України
Місце публікування : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2016. - N 12. - С. 43-50: табл. (Шифр eapk/2016/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Тваринництво --Україна
Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): економічна модернізація тваринництва--продукти харчування--виробництво продукції тваринництва--споживання продукції тваринництва
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.842/Н69
Назва : Нитраты и другие знаки беды
Вихідні дані : М.: Сов. Россия, 1990
Кільк.характеристики :125 с
ISBN, Ціна 5-268-00701-7: 0.30 р.
УДК : 631.842
ББК : 40.4
Предметні рубрики: Агрохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Влияние химизации сельского хозяйства на качество продуктов питания и здоровье людей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Варченко, Ольга, Свиноус, Іван, Липкань, Олена
Назва : Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах
Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2017. - N 1. - С. 50-61. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2017/1). - ISSN 19936788
Примітки : Літ. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчі товари --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): купівельна спроможність--споживання--продукти харчування
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Романчук Л. Д., Лопатюк О. В., Ковальова С. П.
Назва : Оцінка вмісту радіонукліду 137Cs у продуктах харчування мешканців радіоактивно забруднених територій у віддалений період після аварії на ЧАЕС
Місце публікування : Наукові горизонти: наук. журн. - Житомир: ЖНАЕУ, 2019. - N 8. - С. 82-86. - ISSN 2663-2144 (Шифр nahr/2019/8). - ISSN 2663-2144
Предметні рубрики: Території-- Радіоактивне забруднення --Народицький район (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Народицький район (Житомирська область)-- Території-- Радіоактивне забруднення
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування на радіоактино забруднених територіях--щільність забруднення--радіонуклід--сільськогосподарська продукція--продукти харчування
Анотація: Дослідження продуктів харчування на території Народицького району, показало відповідність останніх до санітарно-гігієнічних норм, окрім буряка столового та бобових, вирощених в певних місцях району.
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)