Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 44
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-44 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кощій О.
Назва : Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні
Місце публікування : Маркетинг в Україні: видання Української Асоціації Маркетингу. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2007. - N 3. - С. 40-44. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2007/3). - ISSN 1606-3732
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-860459
Автор(и) : Черевко О. І., Димитрієвич Л. Р., Зіборова Л. Г., Крайнюк Л. М.
Назва : Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :299, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299
ISBN, Ціна 978-966-680-404-7: 75.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/С36
Назва : Сільське господарство України, 2008 : стат. збірник
Паралельн. назви :AGRICULTURE OF UKRAINE
Вихідні дані : К.: Держкомстат України, 2009
Кільк.характеристики :369 с.: табл.
Колективи : Держкомстат України
Ціна : 149.80 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметні рубрики: Сільське господарство --Житомирська область, 2008
Сільське господарство --Україна, 2008
Географіч. рубрики: Україна-- Сільське господарство, 2008
Житомирська область-- Сільське господарство, 2008
Анотація: У статистичному збірнику "Сільське господарство України" за 2008 рік вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільського господарства в Україні та її регіонах за 1990-2008 роки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :528 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці глав
ISBN, Ціна 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х26
Автор(и) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Назва : Питание
Паралельн. назви :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Вихідні дані : М.: Рыбари, 2004
Кільк.характеристики :182 с.: ил.
Серія:
Примітки : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Ціна 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Примірники : всього : ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 24
Автор(и) : Гаубер-Швенк, Габі, Швенк М.
Назва : Харчування: dtv-Atlas
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2004
Кільк.характеристики :184 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183
ISBN, Ціна 966-7767-65-5: 30.60 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Дієти-- Продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 332.145(477)/3-90
Автор(и) : Ковальова Л. М.
Назва : Вплив сировинної бази на ефективність діяльності підприємств з переробки молока і м'яса в Житомирській області
Колективи : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція
Місце публікування : "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", міжнародна науково-практична конференція. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Зрівноважений розвиток регіонів в умовах глобалізації", 15-17 квітня 2010 р./ [редкол.: В. А. Бурлака та ін.]. - Житомир: Рута, 2010. - С. 90-94. - ISBN 978-617-581-009-5 (Шифр 332.145(477)*M/3-90-522487). - ISBN 978-617-581-009-5
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 332.145(477)
ББК : 65.049(4УКР)
Предметні рубрики: М'ясопереробна промисловість-- Сировина --Житомирська область
Молочне виробництво-- Сировина --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- М'ясоперобна промисловість-- Економіка
Житомирська область-- Молочне виробництво
Анотація: Досліджено стан сировинної бізи та її вплив на ефективність діяльності м'ясо- і молокопереробних підприємств Житомирської області.
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 631.842/Н69
Назва : Нитраты и другие знаки беды
Вихідні дані : М.: Сов. Россия, 1990
Кільк.характеристики :125 с
ISBN, Ціна 5-268-00701-7: 0.30 р.
УДК : 631.842
ББК : 40.4
Предметні рубрики: Агрохімія
Географіч. рубрики:
Анотація: Влияние химизации сельского хозяйства на качество продуктов питания и здоровье людей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/С18
Автор(и) : Слободкин В. И., Береза В. Я., Синеок Л. Л., Хоменко И. М.
Назва : Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды : справ. пособие
Вихідні дані : К.: Здоровья, 1991
Кільк.характеристики :286 с
ISBN, Ціна 5-31100622-6: 2.50 р.
УДК : 613.2(03)
ББК : 51.23я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Гігієна
Питна вода
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): санітарія--санитария--лабораторні дослідження--лабораторные исследования--продукти харчування--продукты питания--вода--стандартизація--стандартизация--пестициди--пестициды--харчові добавки--пищевые добавки
Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.24/В75
Автор(и) : Воронцова, Галина
Назва : Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес!
Вихідні дані : СПб.: Невский проспект, 2005
Кільк.характеристики :123, [5] с.: табл.
Серія: Диета красоты и здоровья
ISBN, Ціна 5-94371-877-Х: 8.00 грн
УДК : 613.24
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтотерапія-- Дієтична кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.88/Л43
Автор(и) : Бензель Л. В., Олийник П. В., Бензель И. Л., Олийник С. П., Бабий В. Е.
Назва : Лекарственные пищевые растения : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Медицина, 2010
Кільк.характеристики :343, [1] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 341-342
ISBN, Ціна 978-617-505-077-4: 47.00 грн
УДК : 633.88
ББК : 42.143
Предметні рубрики: Лікарські рослини-- Застосування
Географіч. рубрики:
Анотація: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 656.135(043.3)/С64
Автор(и) : Сопоцько, Ольга Юріївна
Назва : Механізм управління постачаннями швидкопсувних вантажів : автореферат дисертації
Вихідні дані : Житомир: ЖДТУ, 2015
Кільк.характеристики :20 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний транспортний університет
Ціна : 10.00 грн
УДК : 656.135(043.3)
ББК : 65.37
Предметні рубрики: Вантажні перевезення-- Економіка
Харчові продукти-- Вантажі-- Управління
Географіч. рубрики:
Анотація: Присвячено розробленню механізму управління постачаннями швидкопсувних вантажів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.03/Т38
Автор(и) : Бурлака В. А., Борщенко В. В., Микитюк В. М., Кривий М. М.
Назва : Технологія виробництва продукції тваринництва : курс лекцій
Вихідні дані : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012
Кільк.характеристики :168 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство аграрної політики і продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примітки : Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167
Ціна : 30.00 грн
УДК : 636.03
ББК : 46-6
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--продукты питания--анатомія сільськогосподарських тварин--анатомия сельскохозяйственных животных--фізіологія сільськогосподарських тварин--физиология сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--разведение сельскохозяйственных животных--поживність кормів--питательность кормов--живлення тварин--питание животных--норми годівлі--нормы кормления--кормова база--кормовая база--виробництво свинини--производство свинины--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції птахівництва--производство продукции птицеводства
Анотація: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 338.43(477)/Р32
Автор(и) : Недоборовский А.
Назва : Ресурсное обеспечение и эффективность личных хозяйств населения [на примере Житомирской области]
Місце публікування : Региональные аспекты аграрных преобразований: политика, реструктуризация, рыночная адаптация: [зб. наук. ст.]/ под ред.: П. Тиллака, В. Зиновчука. - Халле (Германия): IAMO, 2003. - С. 131-140. - ISBN 1436-22IX (Шифр 338.43(477)/Р 32-140436). - ISBN 1436-22IX
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметні рубрики: Приватні господарства-- Ефективність --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Приватні господарства-- Ефективність
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--продукты питания--продовольчий ринок--продовольственный рынок--сільськогосподарська продукція--сельскохозяйственая продукция--виробничі ресурси--производственные ресурсы
Анотація: Аналіз ресурсного забезпечення та ефективності особистих підсобних господарств населення в Житомирській області.
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-44 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)