Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукти із свинини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.523.2/Т 38
Автор(и) : Рогов, Иосиф Александрович, Забашта, Андрей Григорьевич, Алексахина, Вера Андреевна, Титов, Евгений Иванович
Назва : Технология и оборудование колбасного производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000217-4: 0.85 р.
УДК : 637.523.2
ББК : 36.92-5
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія-- Обладнання
Ковбасне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--колбасные изделия--ковбасні вироби--обработка мяса--обробка м'яса--колбасный фарш--ковбасний фарш--продукты из свинины--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--контроль качества колбасных изделий--контроль якості ковбасних виробів
Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)