Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Житомирська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 318
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


    Рудь, П. В.
    Компания "Рудь" - мороженое № 1 [Текст] / П. В. Рудь ; Вела беседу И. Акинфиева // Продукты & ингридиенты : Науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2008. - N 3. - 60-61. - (Молочные продукты) : цв.ил.
Рубрики: промисловість харчова--ТК "Рудь"--продукція--Житомир
   Житомир--промисловість харчова--ТК "Рудь"
Кл.слова (ненормовані):
ринок морозива
Анотація: Продукція ТМ "Рудь" та її місце на українському ринку морозива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
021:004](075)
П32


    Пилко, И. С.
    Технологические процессы в библиотечной работе [Текст] : учеб.-метод. пособие / И. С. Пилко. - Москва : Либерия-Бибинформ, 2005. - 176 с. - (Библиотекарь и время. XXI век ; № 26). - ISBN 5-85129-175-3 : 23.37 грн
УДК
ББК 78.305.8я7
Рубрики: Бібліотечна справа--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологическая модель библиотеки -- технологічна модель бібліотеки -- библиотечные продукты -- бібліотечні продукти -- библиотечная деятельность -- бібліотечна діяльність -- документные ресурсы -- документні ресурси -- библиотечные технологии -- бібліотечні технології
Анотація: В книге представлена технологическая модель библиотеки. Детально охарактеризованы основные библиотечные подсистемы: предметы труда, ресурсное обеспечение, производственные процессы, информационные продукты и услуги и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
БГ (1), МЕТ (1)
Свободны: БГ (1), МЕТ (1)
Знайти схожі

4.


    Марова, С. Ф.
    Некоторые аспекты управления качеством пищевых продуктов [Текст] / С. Ф. Марова, Дмитриева И. И. Папа- // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 6. - С. 71-73. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Державне управління
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольственная безопасность Украины -- экологически чистые продукты питания -- качество пищевых продуктов

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Папа-,

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)

Знайти схожі

5.


   
    Основные понятия "Барьерных" технологий [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Продовольча безпека
   М'ясні продукти

Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- безопасность питания -- безпека харчування -- безопасность мясных продуктов -- безпека м'ясних продуктів -- термическая обработка мяса -- термічна обробка м'яса


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
46.91
З-68


    Злотин, Александр Зиновьевич.
    Все о пчелах [] : справ. пособие / А. З. Злотин. - Киев : Наук. думка, 1990. - 108 с. : табл. - Лит.: с. 166-167. - ISBN 5-12-001751-7 : 0.70 р.
ББК 46.91
Рубрики: Бджоли--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
медоносная пчела -- медоносна бджола -- история пчеловодства -- історія бджільництва -- биология пчелиной семьи -- біологія бджолиної сім'ї -- экология пчелиной семьи -- екологія бджолиної сім'ї -- пасека -- пасіка -- медоносные растения -- медоносні рослини -- продукты пчеловодства -- продукти бджільництва -- селекция пчел -- селекція бджіл -- болезни пчел -- хвороби бджіл -- защита пчел -- захист бджіл -- пчелы
Анотація: О медоносной пчеле, о ее месте в жизни людей, истории пчеловодства, биологии и экологии пчелиной семьи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.76
Д 75


    Дробот, Вера Ивановна.
    Использование нетрадиционного сырья в хлебопекарной промышленности [] / В. И. Дробот. - Киев : Урожай, 1988. - 152 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-150. - ISBN 5-337-00077-2 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебные изделия -- вторичные молочные продукты -- вторинні молочні продукти -- сухая белковая смесь -- суха білкова суміш -- отходы рыбы в хлебопечении -- відходи риби в хлібопеченні -- шроты растений -- шроти рослин -- овочеві добавки в хлібі -- овощные добавки в хлебе -- фосфатидные препараты -- фосфатидні прерарати -- солодовые ростки -- солодові паростки -- пивная дробина -- пивна дробина -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- хлебное плодово-ягодное сырье -- хлібна плодово-ягідна сировина -- биологически активные вещества в хлебопечении -- біологічно активні речовини в хлібопечінні
Анотація: Приведены химический состав, физические свойства и пищевая ценность нетрадиционных для хлебопекарной промышленности видов сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
004.732
Ф72


    Флинт, Дэвид.
    Локальные сети ЭВМ: архитектура, принципы построения, реализация [] = The Data Ring Main: an Introduction to local area Networks : монография / Д. Флинт ; пер. с англ. М. Л. Миримова, В. Г. Самохвалова. - Москва : Финансы и статистика, 1986. - 359 с. : рис., табл. - Прил.: с. 343-344. - Лит.: с. 345-356. - Предм. указ.: с. 356-358. - 1.80 грн
УДК
ББК 32.973
Рубрики: Електронно-обчислювальні машини--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
коммуникационные сети -- комунікаційні мережі -- межсетевое взаимодействие -- міжмережева взаємодія -- местная связь -- місцевий зв'язок -- коммерческие сетевые продукты -- комерційні мережеві продукти -- інтерфейси локальних обчислювальних мереж -- интерфейсы локальных вычислительных сетей
Анотація: Принципы построения локальных вычислительных сетей, анализ причин возникновения ЛВС, сравнение с традиционными системами коммуникаций.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Миримов М. Л. \пер.\; Самохвалов, В. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
637.14.055
З-22


    Залашко, Михаил Валентинович.
    Биотехнология переработки молочной сыворотки [] / М. В. Залашко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 188-191. - ISBN 5-10-000931-4 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.953
Рубрики: Молочні продукти--Біотехнологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- биотехнология -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- свойства молочной сыворотки -- властивості молочної сироватки -- микрофлора молочной сыворотки -- мікрофлора молочної сироватки -- брожение лактозы -- бродіння лактози -- окисление лактозы -- окислювання лактози -- белковые продукты -- білкові продукти -- кормовые продукты -- кормові продукти -- продукты биосинтеза -- продукти біосинтезу -- микробная биотехнология -- мікробна біотехнологія
Анотація: Производство продуктов микробного синтеза при использовании в качестве субстрата молочной сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
664.14
П 31


    Петрушевский, Вячеслав Витальевич.
    Производство сахаристых веществ [] / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова. - Киев : Урожай, 1989. - 168 с. : рис., табл. - Лит.: с. 163-165. - ISBN 5-337-00407-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукор--Продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- продукты -- сахаросодержащее сырье -- цукровмісна сировина -- сахар-песок -- цукор-пісок -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- сахар жидкий -- цукор рідкий -- сахар-сырец тростниковый -- цукор-сирець тростинний -- глюкоза кристаллическая -- глюкоза кристалічна -- фруктоза кристаллическая -- фруктоза кристалічна -- мальтоза кристаллическая -- мальтоза кристалічна -- сорго сахарный -- сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондарь, Евгений Григорьевич; Винокурова, Елена Вячеславовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)