Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=проектирование пищевого производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)