Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство мармелада<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.6)/Д72
Автор(и) : Драгилев, Абрам Иосифович, Невзоров, Геннадий Михайлович
Назва : Практикум по расчетам оборудования кондитерского производства : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Прил.: с. 173-175. - Лит.: с. 176
ISBN, Ціна 5-10-001448-2: 0.35 р.
УДК : 664.68(075.6)
ББК : 36.86я723
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): просеивающие машины--просіювальні машини--протирочные машины--протиральні машини--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство пастилы--виробництво пастили--производство мучных кондитерских изделий--виробництво мучних кондитерських виробів
Анотація: Справочные материалы, расчетные формулы и задачи по определению производительности и подбору оборудования для производства кондитерских изделий.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86я72/Л84
Автор(и) : Лунин, Олег Григорьевич, Драгилев, Абрам Иосифович, Черноиванник, Алексей Яковлевич
Назва : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :383 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 381
Ціна : 0.95 р.
ББК : 36.86я72
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерские машины--кондитерські машини--кондитерские аппараты--кондитерські апарати--кондитерские поточные линии--кондитерські потокові лінії--переработка сырья--переробка сировини--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--упаковка кондитерских изделий--пакування кондитерських виробів
Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/З-91
Автор(и) : Зубченко, Анатолий Васильевич
Назва : Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий : [монография]
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 286-291. - Предм. указ.: с. 292-294
Ціна : 3.40 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--свойства кондитерского сырья--властивості кондитерської сировини--физико-химические процессы--фізико-хімічні процеси--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство печенья--виробництво печіва
Анотація: Сведения по химическому составу и физико-химическим свойствам основного сырья, используемого при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86-5/О-22
Автор(и) : Бурляй, Юрий Васильевич, Дагаев, Юрий Александрович, Кобинек, Юлиан Давидович, Сидорченко, Евгений Борисович
Назва : Оборудование для кондитерской промышленности
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1981
Кільк.характеристики :175 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.00 р.
ББК : 36.86-5
Предметні рубрики: Кондитерська промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерская промышленность--производство карамели--виробництво карамелі--производство ириса--виробництво ірису--производство конфет--виробництво цукерок--производство мармелада--виробництво мармеладу--производство печенья--виробництво печива--упаковочное оборудование--пакувальне обладнання
Анотація: Конструкции и принцип действия оборудования для производства конфет, пастильно-мармеладных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)