Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство продуктов питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 030/Д38
Автор(и) :
Назва : Детская энциклопедия: в 12 т. : для сред. и ст. возраста/ ред. А. И. Маркушевич [и др.]. - 3-е изд. Т. 5: Техника и производство
Вихідні дані : Москва: Педагогика, 1974
Кільк.характеристики :528 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 504-512. - Слов.-указ.: с. 513-526. - Сокр.: с. 527
Ціна : 10.00 грн
УДК : 030
ББК : 92.0
Предметні рубрики: Техніка
Дитячі енциклопедії
Географіч. рубрики:
Анотація: "Техника и производство". В нём идет речь о важнейших отраслях современной промышленности, о технике и технологии промышленного производства, а также о технике связи, транспорта и строительства и о многом другом.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/С36
Назва : Сільське господарство України, 2012 : стат. збірник
Паралельн. назви :AGRICULTURE OF UKRAINE
Вихідні дані : К.: Державна служба статистики України, 2013
Кільк.характеристики :402 с.: табл., рис.
Колективи : Державна служба статистики України
Примітки : Скор.: с. 4. - Бібліогр. в підрядковій прим.
ISBN, Ціна 978-966-2224-40-5: 214.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметні рубрики: Економіка сільського господарства-- Статистика --Житомирська обл., 2012
Географіч. рубрики:
Анотація: У статистичному збірнику за 2012 рік вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільського господарства в Україні та її регіонах за 1990-2012 роки.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)