Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство солода<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4.02/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович
Назва : Химия солода и пива : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001508-X: 0.40 р.
УДК : 663.4.02
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--сырье пивоварения--сировина пивоваріння--производство солода--виробництво солода--пивное сусло--пивне сусло--брожение пива--бродіння пива--пастеризация пива--пастеризація пива--отходы пивоварения--відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.8.051/Д66
Автор(и) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Назва : Производство концентратов, экстрактов и безалкогольных напитков : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :243 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр.: с. 238-242
ISBN, Ціна 5-337-00631-2: 1.20 р.
УДК : 663.8.051
ББК : 36.88я2
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безалкогольные напитки--производство--виды сырья--види сировини--технология концентратов--технологія концентратів--производство порошкообразных смесей--виробництво порошкоподібних сумішей--производство солода--виробництво солоду--производство солодовых экстрактов--виробництво солодових екстрактів--производство напитков из концентратов--виробництво напоїв із концентратів--производство квасов из концентратов--виробництво квасів із концентратів--биологическая стойкость напитков--біологічна стійкість напоїв--качество безалкогольных напитков--якість безалкогольних напоїв--себестоимость безалкогольных нвпитков--собівартість безалкогольних напоїв
Анотація: Рассматриваются вопросы совершенствования существующей и создания новой технологии и техники, направленной на повышение качества и снижение себестоимости безалкогольных напитков.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)