Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=производство сыров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3:634.58/Т38
Автор(и) : Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой М. Ф., Гурський П. В.
Назва : Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2016
Кільк.характеристики :157, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Сумський національний аграрний університет, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Економічний університет (Вроцлав, Польща), Університет "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)
Примітки : Скор.: с. 3. - Л-ра: с. 140-157. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-780-2: 85.00 грн
УДК : 637.3:634.58
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія виробництва-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стан молочної галузі--состояние молочной отрасли--виробництво сирів--производство сыров--рослинні компоненти--растительные компоненты--рослинні білки--растительные белки--зернові компоненти--зерновые компоненты--рослинна сирована--растительное сырье--модельна система сирного продукту--модельная система сырного продукта--зміни вологості--изменения влажности--хімічний склад сирного продукту--химический состав сырного продукта--біологічна цінність сирного продукту--биологическая ценность сырного продукта --властивості сирного продукту--свойства сырного продукта--зміна температури плавлення--смена температуры плавления--мікроструктура сирного продукту--микроструктура сырного продукта--зберігання сирного продукту--сохранность сырного продукта
Анотація: Спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу - м'ягкого сичужного сирного продукту.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.02/З-80
Автор(и) : Золотин, Юрий Петрович, Френклах, Макс Борисович, Лашутина, Надежда Григорьевна
Назва : Оборудование предприятий молочной промышленности : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :270 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-266
Ціна : 0.75 р.
УДК : 637.1.02
ББК : 36.95-5я723
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--производство сыров--виробництво сирів--производство мороженого--виробництво морозива--производство сухого молока--виробництво сухого молока--производство масла--виробництво масла--холодильная техника--холодильна техніка
Анотація: Оборудование для переработки молока, насосы, трубопроводы, холодильная техника.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)