Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=просіювачі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075)/Г 14
Автор(и) : Гайворонский, Константин Яковлевич, Щеглов Н. Г.
Назва : Технологическое оборудование предприятий общественного питания и торговли : учебник
Вихідні дані : М.: Ид Форум; М.: Инфра-М, 2008
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.472
ISBN, Ціна 978-5-8199-0348-3: 099.00 грн
УДК : 641/642(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Классификация, типы, назначение, устройство и принцип действия основных видов технологического оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-32
Автор(и) : Заплетніков, Ігор Миколайович, Мирончук, Валерій Григорович, Кудрявцев, Володимир Миколайович
Назва : Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кафедра; Київ: Центр учбов. літ., 2012
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
ISBN, Ціна 978-617-673-054-5: 76.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81-5я73
Предметні рубрики: Харчове обладнання-- Експлуатація-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обладнання харчових виробництв--експлуатація харчового обладнання--технічний стан обладнання--просіювачі--розмелювальні машини--овечерізки--хліборізки--м'ясорубки--фаршмішалки--котлетоформуючі машини--мийне обладнання--універсальні кухонні машини--рибоочисні пристрої--картоплечистки
Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Елхина, Валентина Дорофеевна, Журин, Александр Александрович, Проничкина, Людмила Павловна, Богачев, Михаил Карпович
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 1: Механическое оборудование . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1987
Кільк.характеристики :447 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 442-445. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--оборудование--обладнання--универсальные кухонные машины--універсальні кухонні машини--сортировочно-переборочные машины--сортувально-перебиральні машини--просеиватели--просіювачі--картофелеочистительные машины--картоплеочисні машини--оборудование для мытья овощей--обладнання для миття овочів--посудомоечные машины--посудомийні машини--размолочные машины--розмелювальні машини--протирочные машины--протирочні машини--хлеборезки--хліборізки--фаршемешалки--фаршозмішувачі--тестомесильные машины--тістозмішувальні машини--взбивальные машины--взбивальні машини--дозаторы--дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)