Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=процеси управління проектами<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.330(075.8)/У67
Назва : Управління проектами : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2020
Кільк.характеристики :590, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примітки : Глосарій: с. 490-517. - Дод.: с. 523-578. - Літ.: с. 579-590
ISBN, Ціна 978-617-7729-16-6: 500.00 грн
УДК : 338.330(075.8)
ББК : 65.290-80я73
Предметні рубрики: Проекти-- Управління-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): життєвий цикл проекту--процеси управління проектами--методи управління проектами--обгрунтування доцільності проектів--планування проекту--організація управління проектами--моніторинг проектів--контроль проектів--управління якістю проекту--фінансування проектів--проектні команди--проектні ризики
Анотація: Управління проектами з врахуванням міжнародних стандартів проектного менеджменту, планування та реалізації проекту, фінансування проекту та створення проектної команди.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.5:640.43](075/І-62-554501
Автор(и) : Кузьмін, Олег Владимирович, Чемакіна, Октябрина Володимирівна, Акімова, Людмила Миколаївна, Куц, Анатолій Михайлович
Назва : Інжиніринг у ресторанному бізнесі : навч. посіб.
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019
Кільк.характеристики :485, [3] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій, Національний авіаційний університет, Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Примітки : Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-289-302-1: 390.00 грн
УДК : 658.5:640.43](075.8)
ББК : 65.9(4УКР)43я73
Предметні рубрики: Інжиніринг-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектний метод--процеси управління проектами--компоненти інжинірингу--консультаційний інжиніринг--технологічний інжиніринг--будівельний інжиніринг--інфраструктурні проекти--інжинірингові послуги--інжиніринг систем опалення--інжиніринг систем вентиляції--інжиніринг систем кондиціонування--інжиніринг систем водопостачання--інжиніринг систем каналізації
Анотація: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)