Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=птицепродукты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43:636.5/.6](/М59-932722
Автор(и) : Микитюк, Валерій Мар'янович, Русак, Олена Петрівна, Кравець, Ірина Вікторівна
Назва : Розвиток та підвищення ефективності функціонування підприємств галузі птахівництва : монографія
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2013
Кільк.характеристики :167, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Житомирський національний агроекологічний університет
Примітки : Літ.: с. 124-136. - Дод.: с. 137-167
ISBN, Ціна 978-966-655-676-2: 18.00 грн
УДК : 338.43:636.5/.6](477)*КР
ББК : 65.9(4УКР)325.25
Предметні рубрики: Птахівництво-- Економіка --Україна
Сільськогосподарські підприємства-- Розвиток --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Птахівництво-- Економіка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--птахопродукти--птицепродукты--птахівництво житомирщини--птицеводство житомирщины--птахопідприємства--птицепредприятия
Анотація: У монографії розкрито теоретичні та практичні аспекти розвитку та підвищення ефективності функціонування підприєємств галузі птахівництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54+637.4/Л68
Автор(и) : Лобзов, Константин Иванович, Митрофанов, Николай Сергеевич, Хлебников, Владимир Иванович
Назва : Переработка мяса птицы и яиц
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 236-237
Ціна : 0.90 р.
УДК : 637.54+637.4
ББК : 36.93
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--мясо птицы--м'ясо птиці--яичные продукты--яєчні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы и оборудование для переработки мяса птицы и яиц, изготовления изделий и консервов с использованием всех видов сырья, включая молочные добавки и растительные белки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54'65/П 27
Автор(и) : Митрофанов, Николай Сергеевич, Плясов, Юрий Алексеевич, Шумков, Евгений Георгиевич, Паточ, Ибоя, Дердь, Дюла
Назва : Переработка птицы
Паралельн. назви :Baromfihus feldolgozasa
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 297-300. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000946-2: 1.30 р.
УДК : 637.54'65
ББК : 36.931
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--обработка птицы--обробка птиці--потрошение птицы--патрання птиці--хранение мяса птицы--зберігання м'яса птиці--изделия из птицы--вироби із птиці--кормовая мука--кормове борошно--перо-пуховое сырье--перо-пухова сировина--переработка яиц--переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)