Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (5)Народицька ЦРБ (1)Малинська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=птиці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 277
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Китайская, корейская, японская кухня/[сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - 2004
2.

Мікрохвильова кулінарія/[авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - 2006
3.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
4.

Салаты и закуски /худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
5.

Поголів'я худоби та птиці в господарствах Житомирської області/за ред. Г. А. Пашинської. - 2007
6.

Годівля екзотичних тварин/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2006
7.

Норми годівлі, раціони і поживність кормів для різних видів сільськогосподарських тварин: Довідник/Г. В. Проваторов [та ін.]. - 2008
8.

Харчук Ю. Разведение домашней птицы на ферме и приусадебном участке/Ю. Харчук. - 2007
9.

Гавриш В.Г. Лечебник домашних животных/В. Г. Гавриш, В. А. Сидоркин, А. В. Егунова. - 2006
10.

Підсумки обліку худоби та птиці в усіх категоріях господарств Житомирської області станом на 1 січня 2008 року/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - [2008?]
11.

Тваринництво України/Державний комітет статистики України. - 2008
12.

Тет-А-Тетерів. Кн. 1. - 2007
13.

Економіст - 2009г.,N 4 (Введено оглавление)
14.

Чудновець І. Методика прогнозування імпортних надходжень м'яса птиці в Україну/І. Чудновець // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2009,N N 4.-С.44-46
15.

Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
16.

Антипова Л. В. Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства/Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - 2009
17.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
18.

Підприємництво, господарство і право - 2010г.,N 4 (Введено оглавление)
19.

ДиДио Т. Винный этикет. Рекомендации по идеальному сочетанию вин и блюд/Т. ДиДио, Э. Заватто. - 2008
20.

Батигіна О. Правове регулювання аукціонів живої худоби та птиці/О. Батигіна // Підприємництво, господарство і право. -К.:Ін-т приватного права і підприємництва АПрН України, 2010,N N 4.-С.53-56
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)