Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пшеничне борошно<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/.664.69(07/Д 75-042920
Автор(и) : Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А., Доценко В.Ф.
Назва : Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :341 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-364-173-8: 060.00 грн
УДК : 664.66/.664.69(076.5)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Макаронне виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.82-3я73/К14
Автор(и) : Казаков, Евгений Дмитриевич, Кретович, Вацлав Леонович
Назва : Биохимия зерна и продуктов его переработки : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :368 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-10-000520-3: 1.10 р.
ББК : 36.82-3я73 + 42.112я73
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Біохімія-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерно (пищ.)--биохимия--переработка--белковые вещества--білкові речовини--витамины--вітаміни--ферменты--ферменти--углеводы--вуглеводи--липиды--ліпіди--дыхание зерна--дихання зерна--пшеничная мука--пшеничне борошно--ржаная мука--житнє борошно
Анотація: Химический состав зерна, описание белковых веществ, липидов, биохимические процессы, протекающие в зерне, муке и крупе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.82/К80
Автор(и) : Кретович, Вацлав Леонович
Назва : Биохимия зерна и хлеба
Вихідні дані : Москва: Наука , 1991
Кільк.характеристики :133 с.: рис., табл.
Колективи : Академия наук CCCР, Институт биохимии им. А. Н. Баха
Примітки : Лит.: с. 129-131
ISBN, Ціна 5-02-004091-6: 3.60 р.
ББК : 36.82
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Біохімія
Хліб
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зерно (пищ.)--биохимия--хлеб--химический состав зерна--хімічний склад зерна--ферменты--ферменти--белковые вещества зерна--білкові речовини зерна--углеводы зерна--вуглеводи зерна--химия переработки зерна--хімія переробки зерна--пшеничная мука--пшеничне борошно--ржаная мука--житнє борошно--крупа
Анотація: Структура и химический состав зерна и его отдельных морфологических частей, белковые вещества зерна, муки, крупы и готового хлеба.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)