Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=підприємства громадського харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(477.85)/С83
Автор(и) : Школа І. М., Вдовічен А. А., Ореховська Т. М., Корольчук О. П.
Назва : Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги - XXI, 2008
Кільк.характеристики :288 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 272-278. - Дод.: с. 279-287
ISBN, Ціна 978-966-2147-33-9: 040.00 грн
УДК : 338.46(477.85)
ББК : 65.9(4УКР-4ЧЕН)49
Предметні рубрики: Підприємства-- Невиробнича сфера --Чернівецька область
Географіч. рубрики:
Анотація: Визначено пріоритетні напрямки формування та функціонування структурних складових невиробничої сфери на прикладі Чернівецької області.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657.1(075)/Б94
Автор(и) : Бутинець, Франц Францович, Янчева, Ліана Миколаївна, Глущук, Олена Миколаївна, Остапчук, Тетяна Петрівна, Якименко, Сергій Ігоревич
Назва : Бухгалтерський облік у громадському харчуванні : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. спец. 7.050106 "Облік і аудит"
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2002
Кільк.характеристики :440 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8059-03-4: 27.50 грн
УДК : 657.1(075)
ББК : 65.052.242я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Бухгалтерський облік
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська, Марта Пилипівна, Пандяк, Ігор Григорович, Занько, Юрій Степанович
Назва : Організація готельного обслуговування : підручник
Вихідні дані : К.: Знання, 2011
Кільк.характеристики :366, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363
ISBN, Ціна 978-966-346-810-5: 81.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 725.71/К26
Автор(и) : Карсекін, Валерій Іванович
Назва : Проектування підприємств громадського харчування : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992
Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 174-239
ISBN, Ціна 5-11-003753-1: 8.00 грн
УДК : 725.71
ББК : 38.712
Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Проектування
Харчові виробництва-- Технологічні розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічне проектування--типове і індивідуальне проектування--підприємства громадського харчування--розміщення підприємств громадського харчування--технологічні розрахунки цехів--компонування приміщень--заготовочні цехи--зали обслуговування--адміністративно-побутові приміщення--інтер'єр виробничих приміщень--інтер'єр залів обслуговування
Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339.37(477.42)(08/С76-295885
Назва : Стан роздрібної мережі області : стат. бюлетень
Вихідні дані : Житомир: Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 1999
Кільк.характеристики :44, [2] с.: табл.
Колективи : Державний комітет статистики України, Житомирське обласне управління статистики
Ціна : 6.45 грн
УДК : 339.37(477.42)(083.41)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Предметні рубрики: Роздрібна торгівля-- Економічний аналіз --Житомирська область, 1997-1998 рр.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Роздрібна торгівля-- Економічний аналіз, 1997-1998 рр.
Анотація: Статистичний бюлетень містить інформацію про стан мережі роздрібної торгівлі та громадського харчування області в 1997-1998 роках.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)